Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El racó dels joves busca logo

10 . Ago, 2011 a les 10:39 | 00:02:15
per gfigueres a La notícia del dia
1795 reproduccions
El racó dels Joves, entitat creada per a joves d'entre 12 i 16 anys de l'Ametlla de Mar , ha convocat un concurs per escollir el logotip de l'entitat. L'objectiu és que el logotip serveixi per identificar i unificar totes les activitats relacionades amb el racó dels joves, a més, s'ha d'adaptar a qualsevol suport de difusió (paper, carpetes, cartells, correus electrònics, entre d'altres).

Poden participar-hi tots els joves associats al racó dels joves que ho desitgin. Cada participant podrà presentar un màxim de dues propostes. Les obres s'han de lliurar al Telecentre de tres a vuit del vespre, fins el dia 17 d'agost. S'ha de presentar el disseny del logotip en suport paper (Din-A4)) o en suport digital (cd, usb), en format JPG. Tant el suport paper com el digital es dipositaran en un sobre en el qual hi haurà de constar el LEMA amb el qual concursa el participant i en un sobre tancat, dins del sobre gran, hi constarà el mateix LEMA a l'exterior i a dins el nom, l'adreça i el telèfon del participant. El treball no podrà anar signat. El guanyador serà premiat amb una entrada per veure un partit del Barça durant el trofeu Gamper.

"Animem a que els joves participin en aquest concurs per trobar el logotip de l'entitat. Crec que és una bona experiència creativa", va explicar Susanna Encinas, des del racó dels joves.

El lliurament del premi es durà a terme el proper dia 19 d'agost a les 18 h a la seu de l'entitat, a l'edifici Bahia Blanca. El jurat estarà format per: Albert Medrano, regidor de Joventut, Xavier Solé, fotògraf local i Glòria Figueres , dissenyadora gràfica i membre de la Calartv. El jurat valorarà la  facilitat d'identificació de la proposta amb l'associació, el disseny innovador i creatiu, l'adaptabilitat a qualsevol suport de difusió i és condició imprescindible que el logotip sigui original.


respostes a "El racó dels joves busca logo"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 643,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007