Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Enllestides les obres de millora del carrer Sant Antoni

29 . Gen, 2016 a les 14:20
per drodriguez a La notícia del dia
1513 reproduccions
La setmana passada van finalitzar les obres de millora del sanejament del carrer Sant Antoni. En les obres es va instal·lar un tram de 26 metres de clavegueram que havia desaparegut. Aquest era un dels punts negres del sanejament, donat que amb les pluges donava problemes als veïns pròxims.

"Ens vam adonar que hi havia un tram que pràcticament no existia el clavegueram" explica el regidor d'Obres i Serveis, Antonio Espuny, que destaca que "d'aquesta manera posem solució a alguns dels problemes que tenien els veïns d'olors i de rosegadors".

Amb aquesta substitució es posa solució a un problema històric, a la vegada que es fa una millora a la xarxa de clavegueram de la zona de la plaça del Canó. Tanmateix, aprofitant l'aixecament del carrer per dur a terme els treballs, també s'ha substituït el tub de l'aigua corrent perquè s'adapti i compleixi amb les normatives sanitàries actuals.

Una de les prioritats, segons Espuny, és finalitzar la reforma integral del carrer, sanejant tots els serveis i farà un plantejament de convertir en zona de vianants el carrer de la mateixa manera que el carrer paral·lel de Sant Pere.

La inversió total ha estat d'uns 12.000 €, i les obres s'han executat en menys d'una setmana. Ara només manca l'asfaltat superficial damunt l'espai on s'ha realitzat aquesta actuació. "Són petites actuacions però que resolen alguns problemes dels nostres veïns i que van destinades a millorar la xarxa de clavegueram de la població" sentencia.


respostes a "Enllestides les obres de millora del carrer San..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007