Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La SCER celebrarà avui la darrera Assemblea General de Socis abans de la convocatòria d'eleccions

05 . Mai, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1591 reproduccions
La Societat Cultural Esportiva i Recreativa ha convocat, aquest divendres a les 20 h, l'Assemblea General de Socis amb l'objectiu principal d'aprovar els nous estatuts de l'entitat. I és que la SCER no havia actualitzat els estatuts des de la seva fundació. Ara, s'han volgut modificar per tal d'actualitzar i posar al dia l'entitat.

Els nous estatuts, no difereixen gaire dels antics, però posen a la taula diversos temes com ara les noves seccions autònomes. La intenció és que les diferents entitats de la Societat com el grup de teatre, la junta esportiva o els grups musicals s'autogestionin i generin els seus propis recursos.

L'actual president de la SCER, Joan Pere Brull, ha apuntat que es tracta d'una administració que aparentment sembla més complicada però a la pràctica serà més senzilla i agilitzarà la gestió de tota l'entitat. «Tenim diverses seccions i volem que les seccions siguin independents i que cadascuna es pugui generar i distribuir els seus propis recursos», explica.

L'assemblea també presentarà els comptes de l'any 2016 de la Societat i les seves seccions, així com els pressupostos de l'exercici 2017. Aquesta serà l'última reunió dels socis abans de les eleccions, que tindran lloc el 10 de juny. El procés electoral quedarà obert, a partir d'avui, i es podran presentar les candidatures fins al 20 de maig.

Un altre punt que es pretén aprovar a l'assemblea és la presentació de llistes tancades, és a dir, es votaran candidatures de juntes completes amb quatre càrrecs obligatoris: president, vicepresident, secretari i tresorer. «A part que el president porti un equip, un dels membres de cada secció ha de formar part obligatòriament de la junta directiva», destaca el president.

Un cop finalitzades les eleccions, es farà la presa de posició de la nova junta el dia 20 de juny. Joan Pere Brull ha anunciat que es presentarà a la reelecció com a president de la SCER i que ja compta amb un equip.


respostes a "La SCER celebrarà avui la darrera Assemblea Gen..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 715,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 192
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007