Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

17 . Mai, 2012 a les 12:02
1980 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de mar i La Cala fibra, us conviden  aquest divendres dia 18 de maig a  les 7h de la tarda, a la sala de la societat a conèixer la implantació de la fibra òptica al nostre poble, on és donaran a conèixer les avantatges d'aquesta tecnologia en quan a : altes velocitats de navegació per internet . Millora en telefonia i televisió. Preus econòmics.

Poetes de l'Ebre, organitza amb la col·laboració de la regidoria  de cultura   un recital de poesia a la sala d'actes  de l'ajuntament de l'ametlla de mar per aquest dissabte, 19 de maig, a les 6h de tarda.

L' institut mare de déu de la candelera informa que dilluns dia 21, s'obre el període de preinscripció per a alumnes de batxillerat i cicle formatiu de gestió administrativa.  
Per a més informació podeu passar per la secretaria del centre.
la preinscripció finalitza  el  divendres  1 de juny
 
Calacultura us invita  aquest dissabte 19 de maig, a les 7h de la tarda  al CIP, a la xerrada- col·loqui a càrrec de Joan Borràs-Comes. Calero i varietat estàndard, com donar un toc calero al nostre català escrit.
Col·labora:regidoria de cultura de l'Ametlla de mar.

CEM  la cala prepara una sessió especial d'esquena sana i relaxació amb PNL (programació neuro.lingüística) dirigida a totes aquelles persones que vulguin aprendre a relaxar-se, fer un treball interior de millora de la salut i persones amb mal d'esquena o contractures musculars.
Per aquest divendres 18 de maig, a les 3:15h de la tarda (i fins les 4:15h)
 ( sessió especial de relaxació guiada, amb aplicació de tècniques de PNL,  juntament amb moviments de taichi com escalfament, exercicis per la columna, mobilitat articular i estiraments generals a càrrec de Montse brull.)
L'activitat és gratuïta pels abonats al CEM  i pels no abonats el preu és de 9,55 euros  (inclou entrada a les instal·lacions durant el mateix dia).  
Places limitades, interessats, apuntar-se   a la recepció del CEM la cala o al telèfon 977 10 38 97.

 

La societat informa que dissabte  dia 19 de maig hi ha ball a la sala a  partir  de   les  11:30h  de  la  nit,  amenitzat  pel  Duo alma.

CEM la cala informa que tenim la promoció  "operació bikini " 2012 matricula gratuïta fins el 15 de juny.
 
Es comunica que dissabte 9 de juny hi ha sopar de quinta del 72. Per apuntar-se podeu passar pel bar del parc del bon repòs.
Data límit dissabte 27 de maig .


L'empresa Balfegó de l'Ametlla de mar informa que durant tot el mes de maig us convida a navegar amb el catamarà a les piscines de tonyines. Interessats trucar al 977 047 700 o a info@tuna-tour.com.
 
El club nàutic informa que la seva benzinera amb servei de benzina sense plom i gas-oil estarà oberta a tot el poble, mentre la benzinera de l'entrada del poble romangui tancada. Horari de 9 a 13 i de 15 a 19h.

La direcció general del medi natural recorda a totes persones que vulguin cremar restes agrícoles han de passar per l'ajuntament a buscar la nova autorització i la seva normativa, també han de donar un número de telèfon mòbil.

La farmàcia de guàrdia fins el 18 de maig és la de J.PEDROLA-R.OLIVELLA.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 750,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 39
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007