Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau, un impuls per al sector

31 . Mai, 2013 a les 08:38
per gfigueres a Turisme
3826 reproduccions
L'Ametlla de Mar realitzarà les jornades del 7 al 16 de juny i hi participaran 13 restaurants. A més, es repetirà l'experiència del Tapamar, on d'igual manera que va passar amb la Tapa Roja de la tonyina, 15 bars oferiran la tapa blava amb peix blau i una consumició, per 2'5€.

La pesca  de l'encerclament del peix blau al Golf de Sant Jordi, la llum, fa prop de tres anys que està passant per hores baixes. Per aquest motiu un dels objectius de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau, organitzades conjuntament des de l'Ametlla de Mar i Cambrils, és revaloritzar el peix blau donant a conèixer el seu valor culinari i nutricional. Per tant, impuls al sector del peix blau.
Malgrat tot aquesta temporada sembla que està sent millor que la passada. "Tot i que la temporada que es va encetar el 20 de febrer sembla que va una miqueta millor ja fa anys que arrosseguem una situació crítica al sector. Hem estat buscant els motius però encara no hem rebut resposta", explica Josep Llambrich des de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar.
Recordem que fins al 2 de juny, 27 restaurants de Cambrils han ofert menús de 18 a 38 euros amb el peix blau com a protagonista. Després del 7 al 16 de juny 13 restaurants de la Cala agafaran el relleu. A més, a l'Ametlla de Mar durant les Jornades es repetirà l'experiència del Tapamar, amb la Tapa Blava en aquest cas, 15 bars oferiran la tapa blava amb peix blau i una consumició, per 2'5€.


respostes a "Les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau, un ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,95 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 16
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007