Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La N-340 entre l'Ampolla i la Cala, és un dels trams amb més despesa social per accidentalitat

19 . Abr, 2013 a les 14:03
per gfigueres a La notícia del dia
2364 reproduccions
El tram de la N-340 entre l'Ampolla i la TV-3025 a l'Ametlla, un dels trams viaris amb més cost social per accidents segons un estudi de la Fundació RACC. Aquest tram té una despesa registrada de 379.000 euros per quilòmetre.

Segons un estudi de la Fundació RACC, presentat aquesta setmana, el tram de la N- 340 entre l'accés  a l'AP-7 a l'Ampolla i la TV-3025 a l'Ametlla és un dels trams amb més cost social per accidents. En concret, es troba en la vuitena posició d'aquest estudi que ha comptabilitzat els morts i ferits greus totals dels últims tres anys a la xarxa de carreteres propietat del Ministeri de Foment. El cost social es comptabilitza a través de la despesa del desplaçament dels serveis d'emergència, el cost mèdic i hospitalari, la rehabilitació de les possibles lesions de l'afectat, a més de la productivitat perduda i els materials emprats. Les estimacions de la Dirección General de Tráfico és que el cost associat a cada víctima mortal en cas d'accident és de 1,4 milions. En cas de ferits greus és de 219.000 euros.
Segons Lluís Puerto, responsable tècnic de la Fundació RACC "aquest tram té una despesa registrada de 379.000 euros per quilòmetre. És a dir, sis punts per sobre de la mitja espanyola".
Cinc dels deu trams catalans de carreteres propietats del Ministeri de Foment que suposen més cost social es troben a Tarragona, i tres a les Terres de l'Ebre. En concret, al Territori, a part d'aquest tram de la nacional entre l'Ampolla i l'Ametlla, també està la variant de Sant Carles a Amposta, i el principi de la zona urbana de Vinaròs a la variant de Sant Carles.
Des de la Fundació RACC és recomana actuacions en aquets trams viaris que sovint són senzilles i de baix cost però que poden reduir els alts índex de sinistralitat.


respostes a "La N-340 entre l'Ampolla i la Cala, és un dels ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,90 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 241
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007