Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els Serveis Socials es traslladen a l'Ajuntament

03 . Mar, 2016 a les 14:30
per gfigueres a La notícia del dia
587 reproduccions
La pròxima setmana seran totalment operatives les noves dependències dels Serveis Socials, que s'estan instal·lant al segon pis de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Aquest dijous ha començat el trasllat i s'espera que a principis de la setmana vinent estigui totalment finalitzat. L'espai actual serà més ampli del que fins ara disposaven en les anteriors instal·lacions i això permetrà fer una millor atenció als usuaris d'aquests serveis. En les noves dependències hi haurà tres despatxos, una sala de reunions i una sala d'espera.
"Pensem que és un pas molt important" diu Cinta Panisello, una de les treballadores socials a la població, que depèn del Consell Comarcal del Baix Ebre, que van demanar al consistori el canvi d'ubicació "principalment per un tema de privacitat, perquè en l'anterior emplaçament no era suficient". Consideren que el canvi, a banda de millorar la privacitat, també millora l'accessibilitat a les persones usuàries perquè s'ubica al centre la població.
Aquest és un dels motius que s'ha destacat a l'hora de fer en canvi de dependències des de la regidoria de Benestar Social. La seva regidora, Mayte Puell, destaca que per donar uns Serveis Socials de proximitat "calia centralitzar tots els serveis a l'Ajuntament i d'aquesta manera donar una millor atenció". Tanmateix Panisello explica que "tindrem unes millors condicions per atendre als usuaris per oferir la millor atenció possible i en la millor comoditat per tothom".respostes a "Els Serveis Socials es traslladen a l'Ajuntamen..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 157,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007