Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aquest diumenge a la tarda, Parc Infantil al Poliesportiu, novetat d'entreteniment pels petits

13 . Des, 2013 a les 13:29
2268 reproduccions
De moment també s'han inscrit 120 nenes i nenes a la inscripció del Parc Infantil de Nadal.

Aquest diumenge dia 15 de desembre tindrà lloc el primer dels Parcs Infantils que les regidories d'Esports i Joventut organitzaran a partir d'ara en diumenge a la tarda i de periodicitat mensual.

La manca de punts de trobada per als joves d'edats compreses entre els 3 i els 12 anys ha portat a l'Ajuntament a buscar fórmules que permetin un espai de joc i diversió per als més petits, plantejant el poliesportiu municipal com a improvisat parc infantil.

Així aquest serà el primer diumenge que els nens i nenes podran gaudir d'aquesta activitat, que tindrà un cost simbòlic de 2 euros per nen i que de 4.30h a 7.30h de la tarda dividirà l'espai del poliesportiu en racons per a la pràctica de diferents activitats com el ping-pong, el hockey, el bàsquet o el futbol, a més de gaudir d'un xiqui-parc, un castell inflable i un espai de manualitats. A la vegada, cada mes una de les entitats socioculturals de la localitat tindrà el seu espai per promocionar-se i que els nens i nenes practiquin la seva especialitat.

Segons Francina Gamundi, tècnica de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "entre tècnics i regidors vam veure que havia un buit d'instal·lacions per a joves durant els caps de setmana i hem cregut convenient utilitzar el poliesportiu, una instal·lació gran i que diumenges no té activitat per aprofitar materials que ja tenim i donar una proposta lúdica".

Així mateix, continua la inscripció per al Parc Infantil de Nadal, de cara als dies laborables del període vocacional escolar de Nadal. Aquest any el parc abastarà set dies, 23, 24, 27, 30 i 31 de desembre, i 2 i 3 de gener. Al preu de 25 € els nens d'entre 3 i 12 anys podran gaudir durant quatre hores, de 9 del matí a 1 del migdia de diferents activitats al poliesportiu municipal.

A les activitats habituals del castell i el tobogan inflable, el circuit de karts a pedals, les pistes inflables de futbol, la ludoteca, els tallers i els jocs tradicionals, aquest any s'afegiran tallers de zumba i de tattoos el dia 3 de gener i un planetari digital, mitjançant un conveni amb el Centre d'Observació de l'Univers, que s'instal·larà a la Sala de la SCER el dia 2 de gener on els nens podran veure diverses pel·lícules. Segons Francina Gamundi, "de moment la inscripció va molt bé, tenim ja 120 inscrits. La metodologia és similar a la de l'any passat amb jocs i inflables i sobretot la novetat del planetari que és el més gran de l'estat ens dona més recorregut amb la projecció de pel·lícules sobre l'univers i el planeta".

Els pares interessats poden dirigir-se a la Regidoria de Cultura, Festes i Joventut al 2n pis de l'Ajuntament.


respostes a "Aquest diumenge a la tarda, Parc Infantil al Po..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 425,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007