Màx: º C, mín: º C

En directe

Àgora

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

2a edició del Parc Infantil dels Diumenges

17 . Gen, 2014 a les 13:56
per gfigueres a La notícia del dia
1945 reproduccions
La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar prepara una nova edició del Parc Infantil dels diumenges per aquest diumenge 19 de gener.  Un parc destinat a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys al Poliesportiu Municipal Galetet que comptarà amb diversitat d'activitats. I és que els nens i nenes es divideixen per grups d'edat per tal que les activitats esportives i creatives siguin idònies en cada cas. Al parc infantil hi haurà Castell inflable, futbol, bàsquet, xiqui-parck, manualitats, ping pong, hockey i en aquesta edició es comptarà amb la col·laboració de l'entitat de Twirling del municipi.
Per participar no cal inscriure's, senzillament només cal anar al Poliesportiu i pel preu simbòlic de 2 euros els nens i nenes podran participar de les activitats. L'horari és de 16.30 a 19.30h de la tarda.
"Ha sigut una iniciativa que ha tingut molt bona acceptació tant per pares com pels propis nens, per això veiem necessari continuar fent-la diferents diumenges tal com ho teníem previst", Eva del Amo, regidora de Joventut.
La primera edició del parc infantil de diumenge va ser el passat 15 de desembre de 2013, en la qual va col·laborar la colla castellera Los Xics Caleros, i va  comptar amb èxit de participació amb un total de 120 nens i nenes.


respostes a "2a edició del Parc Infantil dels Diumenges"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007