Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Pla de millora del transport públic del TE millora les connexions de l'Ametlla amb BCN

08 . Nov, 2013 a les 09:43
per gfigueres a La notícia del dia
2798 reproduccions
Es millorarà la connexió amb una combinació de tren i bus amb l'Aeroport del Prat. A més, augmentarà la freqüència alguns mesos de l'any.
La Generalitat ja té molt avançada la redacció del Pla de millora del transport públic a les Terres de l'Ebre i aquest dimarts ja n'ha avançat algunes mesures en una trobada amb representants municipals i empresarials, entre ells Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar. Tal com es va comprometre el conseller de Territori, Santi Vila, el Govern ha confirmat el canvi de trens per les línies R15 (connecta la Ribera d'Ebre amb Barcelona) i R16 (connecta Tortosa i Ulldecona amb Tarragona i Barcelona). La renovació dels combois ferroviaris es farà durant el primer trimestre del 2014 i es passarà dels trens de la sèrie 470 als 447 remodelats. Una altra mesura immediata serà la creació d'una targeta T-10 per als desplaçaments interns en autobús.
Altres millores que s'incorporaran al Pla de mobilitat de les Terres de l'Ebre i que s'aplicaran en els pròxims dos anys són: la millora de les connexions Terres de l'Ebre-Barcelona-Aeroport del Prat; potenciació del corredor Ametlla de Mar-El Perelló-L'Ampolla-Tortosa; millora de la connexió Móra d'Ebre-Tortosa; les comunicacions internes entre les capitals de comarca; així com entre els hospitals i centres d'atenció primària i els municipis.
"A l'Ametlla de Mar ens afectarà amb una millor comunicació cap a l'exterior, cap a Barcelona, i en concret cap a l'aeroport. Amb una combinació de bus i tren.  Es canviaran trens i, per tant, parlarem d'una mobilitat de major qualitat. A més, es millorarà la freqüència, sobretot en alguns mesos de l'any", subratlla Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
 A més, els alcaldes, van sol·licitar que en el transport escolar les places que quedessin vacants puguin ser aprofitades per altres passatgers.


respostes a "El Pla de millora del transport públic del TE m..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 753,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007