Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar millora les seves platges i el GR-92 gràcies a dues subvencions del Consell Comarcal

11 . Abr, 2014 a les 13:22
per gfigueres a La notícia del dia
2399 reproduccions
Aquestes accions es realitzaran a través de dues subvencions del Consell Comarcal del Baix Ebre de 100.000 euros i 91.235, 21 euros (iva inclòs). I és que aquestes subvencions formen part de les línies d'ajuts que ha establert la Generalitat, i que canalitza a través dels Consells Comarcals, per tal de revertir als municipis els imports recollits a través de la taxa turística. " Estem satisfets perquè hem trobat la complicitat necessària des del Govern i el Consell Comarcal per poder acollir-nos a aquestes línies d'ajuts. Val a dir que l'Ametlla de Mar és el municipi de les Terres de l'Ebre que ha recollit més a través de la taxa turística, i així ho hem traslladat a l'hora de sol·licitar les nostres demandes", subratlla  Andreu Martí, és l'alcalde de l'Ametlla de Mar.
Per tant, es destinarà 91.235,21 euros (iva inclòs) a la millora de la senyalització i millora de platges. Així, es millorarà els servei de dutxes i rentapeus de diverses platges del municipi. Pel que fa a la senyalització es preveu la instal·lació de cinquanta cinc senyals fixes, de les quals vint-i-cinc fan referència a la senyalització pròpia de la platja i una trentena de senyals de guiatge. Els treballs que van iniciar-se el passat mes de març es preveu que finalitzin el 15 de juny. Aquest projecte serà gestionat íntegrament per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
D'altra banda, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i el Perelló podran millorar la seguretat, els accessos, desbrossar, entre d'altres accions, del GR-92. Així s'invertirà uns 100.000 euros (iva inclòs) en aquestes actuacions que tindran una durada de sis mesos i que es duran a terme al llarg d'aquest  2014 i es preveu que finalitzin el primer trimestre del 2015. La gestió d'aquest projecte serà a càrrec del Consell Comarcal del Baix Ebre amb els suport dels ajuntaments.
De fet, actualment, a causa de la proximitat de Setmana Santa ja hi ha sis persones treballant en el manteniment d'aquest sender a l'Ametlla de Mar gràcies a un pla d'ocupació de la Diputació de Tarragona. A més, després de Setmana Santa segons l'Alcalde de  l'Ametlla de Mar es preveu que es torni a treballar al sender de cara a l'estiu.


respostes a "L'Ametlla de Mar millora les seves platges i el..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 669,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007