Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

XXIIè Aplec de la sardana

09 . Ago, 2011 a les 09:50 | 00:01:26
per gfigueres a La notícia del dia
2337 reproduccions
El passeig Marítim de l'Ametlla de Mar va acollir, dissabte, 6 d'agost, el vint-i-dosè Aplec de la sardana. Un acte tradicional del municipi que s'emmarca dins de les activitats clàssiques programades als estius al municipi. L'aplec està totalment consolidat amb vint-i-dos anys de vida gràcies als esforços de l'Agrupació d'amics de la sardana de l'Ametlla de Mar que compta amb el suport del Patronat Municipal de cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. També col·laboren la Calartv, SOM, publicació de cultura popular catalana i la federació sardanista de Catalunya.

A les sis de la tarda i les deu i mitja de la nit van tocar les cobles de Reus Jove i la Principal de Tarragona. Hi van haver deu sardanes a la tarda i deu a la nit. A més, al programa va contenir tant sardanes clàssiques com actuals.

"El temps ens ha acompanyat i, per tant, hem tingut tots els ingredients per passar una bona estona a l'Aplec. Als guanyadors de les colles improvisades se'ls ha fet lliurament d'una coca i una botella de cava", va explicar Eva de Lamo, regidora de Cultura.

Des de d'Amics de la sardana  es va remarcar la importància de l'Aplec per tal de contribuir a mantenir viva aquesta tradició.


respostes a "XXIIè Aplec de la sardana"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 151
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007