Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Miquel del Roig tornarà a pujar a l'escenari del Canet Rock

27 . Jun, 2017 a les 16:30
per drodriguez a La notícia del dia
1393 reproduccions
Miquel del Roig participarà el pròxim dissabte, 1 de juliol, en la 4a edició del Canet Rock. Aquesta serà la segona participació consecutiva del cantautor calero des de la recuperació, ara fa quatre anys, d'aquest mític festival de música catalana.

Al costat de conjunts de primera línia com Txarango, Sopa de Cabra o els Amics de les Arts, Miquel del Roig se sent afalagat de poder tornar a actuar. «Ha estat una sort, tenir salut i posar-hi hores, ja que de músics n'està ple i de molt bons i joves», explica.

«Si el públic canta millor, ja que allí van pels grups, i jo canto al costat, però quan ho faig i veig que quan acaben els grans, la gent ve tota cap a mi i això vol dir que agrades a la gent perquè si no, no es mourien del lloc», assegura el cantautor local.

Canet Rock és el festival estrella de la música catalana i en català de tot l'estiu a Catalunya. Reuneix el bo i millor de l'escena actual, amb un cartell que completaran Jarabe de Palo, Buhos, Gossos, Sr. Prats, Itaca Band o Zoo.


respostes a "Miquel del Roig tornarà a pujar a l'escenari de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1161,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007