Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Assistència multitudinària als actes de la revetlla de Sant Joan

27 . Jun, 2013 a les 13:55
per gfigueres a La notícia del dia
2980 reproduccions
La festa s'inicià amb el correfoc dels dimonis de Rasquera. I després l'encesa de la foguera i l'enlairament de cent fanalets voladors van marcar la celebració vora el mar a la platja de l'Alguer.
Olga Tomàs
Tot i el vent satisfacció des de la regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar per com va anar la celebració de Sant Joan. La platja de de l'Alguer va ser el centre neuràlgic de la celebració a la Cala. I és que els actes previstos per a la revetlla van comptar amb una gran assistència de públic. Van ser molts els que es van apropar a la platja de l'Alguer per gaudir del correfoc dels dimonis de Rasquera i la foguera. Un any més la flama va arribar per mar  i enguany sota una lluna de postal. A la platja també es va realitzar l'enlairament de cent fanalets voladors, un acte que s'incorporà com a novetat enguany. Tot i que amb dificultat a causa de les ratxes de vent, aquesta iniciativa va tenir molt bona rebuda entre els assistents.
Finalment com es habitual vora la mitjanit  va tenir lloc el ball de la revetlla al club nàutic amb l'orquestra COSTA ESTE.
"Estem molt satisfets per l'assistència de públic als actes de Sant Joan. El temps però no ens va acompanyar en una nit atípica i els fanalets no van acabar de lluir.  L'any que bé tornarem a provar l'experiència perquè va tenir bona acceptació", valorava la regidora de Festes, Eva del Amo.
La matinada de la revetlla, segons la Policia Local, es van detectar diversos incidents. A les deu de la nit hi va haver un primer incendi a la Urbanització Marina Sant Jordi. Agents de la Policia Local acompanyats dels Mossos d'Esquadra van desallotjar alguns habitatges per por que els afectés el foc. Després d'uns quaranta minuts, els bombers van poder sufocar l'incendi que va afectar sobre una hectàrea de matoll i pinar. Segons les informacions de la Policia Local els indicis porten a fer pensar que no ha estat un incendi provocat.
Posteriorment a cap a les onze i mitja de la nit es va detectar un segon incendi. En aquest cas de reduïdes dimensions i situat vora del Càmping Ametlla Village Platja. L'incendi el van apagar una colla de veïns i amb posterioritat els bombers van acabar de remullar la zona.
D'altra banda,  hi va haver tot un seguit d' incidents sense importància significativa, entre ells, vora la una i mitja de la matinada davant els edificis de l'Hort de la Carolina, van haver un petit incendi als contenidors soterrats que fou extingit pels bombers.respostes a "Assistència multitudinària als actes de la reve..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 742,76 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 148
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007