Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Teatre

25 . Gen, 2013 a les 12:51
per otomas a La notícia del dia
2266 reproduccions
"No et vesteixis per sopar", de Marc Camoletti és l'obra que el Grup Escènic de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa de l'Ametlla de Mar representarà aquest dissabte, a les 22:30h, i diumenge, a les 19:00h, a la sala de la Societat. Unes representacions que s'emmarquen en els actes de preludi de la Candelera 2013.
Aquesta obra dirigida i adaptada per Josep Tomàs Margalef i Joan Pere Brull, destinada a majors de 14 anys, és una història d'infidelitats i embolics. A "No et vesteixis per sopar" el seu protagonista Bernat, interpretat per l'actor Miquel Estepa, invita a la seva amant a passar el cap de setmana amb ell, aprofitant que la seva esposa ha d'anar a veure la seva mare. En Bernat invita també al seu amic Robert, interpretat per Rafel Martí, per tenir una coartada. A més, el protagonista contacta una cuinera per fer el sopar. I després l'embolic i la diversió està assegurada en una obra on tothom vol aparentar el que no és, per por a ser descobert.

"Hem escollit aquesta obra perquè és divertida i idònia per les festes de la Candelera. El que volem és que la gent surti, s'ho passi bé i vingui al teatre a passar una bona estona amb una obra divertida però amb argument", explica Josep Tomàs Margalef, coodirector de l'obra.

Les entrades, a 5 euros, és poden adquirir a partir d'aquest divendres a Recaptació de l'Ajuntament. D'altra banda, com és habitual, també es podran comprar les entrades a la guixeta de la Societat abans de la funció.


respostes a "Teatre"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 87
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007