Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

22 . Jun, 2012 a les 13:00
1819 reproduccions
El servei de recaptació municipal informa que el proper dia 30 de juny finalitza el període de cobrament en via voluntària dels rebuts de la taxa per la recollida d'escombraries i exaccions municipals del casc urbà corresponents a l'exercici 2012.
L'horari de l'oficina de recaptació és de dilluns a divendres, de 9,00 H. a 14,00 H.

L'escola municipal de música anuncia que el diumenge 24 de juny el conjunt instrumental avançat (banda de la cala) passarà a recollir als nous músics a les 12h del migdia pels carrers de la vila. per la tarda, a les 19:30h. a la sala de la societat cultural esportiva i recreativa realitzaran el concert d'inauguració d'estiu.

La regidoria de festes comunica que dissabte dia 23 de juny a partir de les 9h de la nit hi haurà  correfocs amb els dimonis de Rasquera. en acabar, a la platja de l'alguer s'encendrà la foguera de Sant Joan i a partir de les 12 de la nit revetlla al Club Nàutic.

La Confraria de pescadors Sant Pere informa que ja s'han obert les inscripcions per la festa jove del dia 30 de Sant Pere, els interessats han  de tenir mínim 14 anys i   apuntar-se en grups de 4 persones i fer el pagament a la confraria de pescadors. Les places son limitades .  
 
L'escola municipal de música organitza  diferents cursets per aquest estiu, per més informació i per reserves, podeu passar per l'Emma de dilluns a divendres  per la tarda, o trucar al 977 45 60 46

La direcció general del medi natural recorda a totes persones que vulguin cremar restes agrícoles han de passar per l'ajuntament a buscar la nova autorització i la seva normativa, també han de donar un número de telèfon mòbil.

La farmàcia de guàrdia fins el 22 de juny és la de A.Aytès. I a partir del 23 de juny és la de J.PEDROLA - OLIVELLA .


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 812,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 86
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007