Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

COMUNICAT DE L'EMPRESA REQUETEBO, S.L.

21 . Set, 2012 a les 13:45
per gfigueres a La notícia del dia
1436 reproduccions
Davant l'actual situació en la que es troba el servei de menjador de l'Escola Sant Jordi de l'Ametlla de Mar, la Sra. Maria- Antonieta Borrás Estrada, legal representant de l'empresa REQUETEBO, S.L. vol  comunicar després d'unes intenses negociacions amb els actuals membres de l'AMPA, amb data 14 de setembre de 2012, l'empresa REQUETEBO,. S.L. va decidir acceptar la proposta aprovada per l'Assemblea Extraordinària de Mares i Pares d'Alumnes sobre les condicions del traspàs i subrogació del servei de menjador a l'AMPA, i que consisteix en indemnitzar a l'AMPA en la quantia de 3.311'04 €. Tot i no està d'acord amb l'import de abonar, la nostra empresa va prendre aquesta decisió per dos motius. El primer, per garantir la continuïtat del menjador escolar i, el segon, per garantir el manteniment dels màxims llocs de treball possibles.  Tot i així, en la última reunió que es va tenir amb l'AMPA, el passat divendres 14 de setembre, amb la mediació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i després d'haver-los fet entrega formalment de la nostra decisió d'acceptar la proposta aprovada per l'Assemblea Extraordinària de Mares i Pares d'Alumnes, l'AMPA ens va comunicar que no volien acceptar la proposta que ells mateixos ens havien fet. Com a conseqüència d'aquesta decisió presa pels membres de l'AMPA i que considerem que  contradiu la decisió de la majoria de pares i mares a data d'avui no tenim coneixement de si el servei de es continuarà oferint o no. Davant d'aquesta incongruent situació, si abans del proper 30 de setembre no tenim noticies de l'AMPA sobre la continuïtat del servei de menjador i d'hores interl·lectives, ens veurem obligats a rescindir els contractes de treball delsl treballadors que prestaven aquests servei i a procedir al seu acomiadament. Finalment volem agrair a l'Ajuntament i, concretament,a l'alcalde el Sr. Andreu Martí i a la Regidora d'Educació, la Sra. Mª Carmen Martí, els esforços fets en la mediació i  la seva voluntat de trobar una sol·lució per poder tirar endavant el menjador escolar.
L'Ametlla de Mar, a 20 de setembre de 2012.


respostes a "COMUNICAT DE L'EMPRESA REQUETEBO, S.L."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 200
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007