Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Venda de Llibres AMPA

07 . Jul, 2015 a les 13:51
per fcallau a La notícia del dia
1833 reproduccions
Els associats a l'AMPA de l'Escola Sant Jordi adquireixen els llibres pel proper curs
Les famílies tenen llibertat de comprar els llibres a qualsevol llibreria. L'acord d'Abacus amb l'AMPA va d'oferir un 18% de descompte sobre el preu de venda al públic.

El passat dimarts dia 7 i el dimecres dia 8 de juliol va tenir lloc al menjador de l'Escola Sant Jordi la venda directa de llibres als associats de l'AMPA  a càrrec d'Abacus, cooperativa referent en la distribució de productes y serveis culturals i educatius per a l'entorn escolar.
Així doncs, totes aquelles famílies associades les quals ja havien fet la seva comenda durant els dies previs, van poder adquirir els llibres dels proper curs escolar amb uns descomptes del 18% respecte al preu de venda al públic. Amb tot, les famílies tenen la llibertat de poder adquirir els llibres pel seu compte i amb les condicions de venda que determini cada llibreria.
Yolanda Rodríguez, presidenta de l'AMPA de l'Escola Sant Jordi, ha explicat que "l'únic que hem fet aquest curs ha estat cobrar la quota i que els socis puguin adquirir directament els llibres a l'Abacus, ja que ens va fer aquesta proposta de canviar el sistema, de venir dos dies a fer la venda directa. Hem agafat aquest sistema per tal  que les llibreries del poble tinguin la resta de l'estiu per a vendre els llibres. Sabem que les llibreries donen la possibilitat de pagar els llibres per parts, pagant una part en el moment de la reserva. Aquest any nosaltres no ho fem, ja que la proposta és fer la venda només durant aquests dos dies".
Els llibres que no van ser recollits durant aquests dos dies tornaran a ser enviats al magatzem, amb la qual cosa, tot i haver fet la comanda, els associats perdran els avantatges del descompte.
Yolanda Rodríguez, presidenta de l'AMPA de l'Escola Sant Jordi, ha destacat l'important que és el fet d'associar-se a l'AMPA, no només pels descomptes en el llibres, "sempre he pensat que si no ets soci fas com una discriminació al nen o la nena. Si fem una xocolatada no donar-li xocolata al nen perquè no és de l'AMPA, ho veig com una discriminació. L'AMPA no és només el descompte dels llibres, sinó més coses com els dies de festa, la xocolatada de Sant Jordi, les excursions o el material escolar".
Aquest any i d'acord amb l'Escola, l'AMPA ha decidit que els llibres sorgits del reciclatge de cursos anteriors seran totalment gratuïts per a aquelles famílies que vulguin reaprofitar-los per al curs vinent, tot i que caldrà adquirir els quaderns nous.respostes a "Venda de Llibres AMPA"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007