Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El delicat estat de salut, obliga a Carles Busquets a deixar la vaga de fam

20 . Set, 2012 a les 08:12
per gfigueres a La notícia del dia
2225 reproduccions
El president de l'Associació Sense Barreres Carles Busquets ha comunicat que abandonava la vaga de fam encetada el passat dilluns. Busquets a comunicat que després d'haver-se visitat a l'Hospital verge de la Cinta de Tortosa i per prescripció facultativa, es veu obligat a deixar l'acció de protesta, al haver-se complicat l'estat de salut per baixada de sucre i debilitat, fet que li han provocat dos pèrdues de coneixement.

Davant del perill real de perdre la vida per l'afectació que provoca la manca d'aliments a les diferents malalties que pateix, Busquets ha decidit fer cas als metges i a la seva companya sentimental, i abandonar la vaga de fam.

Després de mesos d'indignació per les retallades en diverses àrees de l'estat del benestar, que afecten sovint a la gent gran i amb minusvalideses, Busquets Va dir prou el passat dilluns i va iniciar la vaga de fam tot i el seu estat delicat de salut. Busquets compta amb el suport de diverses associacions de les Terres de l'Ebre i d'arreu de Catalunya. Segons Carles Busquets, "Ha arribat un moment que ja hem dit prou, ens estant espoliant, hi ha un menyspreu continuat a les persones més necessitades. S'ha retallat la Llei de la Dependència i s'ha sumat el pagament  dels medicaments, etc.

Busquets demana restablir la Llei de la Dependència, en la seva redacció inicial, per a tots els afectats i expedients tramitats amb aplicació retroactiva immediata. També sol·licita el manteniment de les pensions amb l'increment real de l'IPC i mantenir les prestacions d'assistència sanitària i farmacèutica.
Carlos Busquets, a més, demana que es restableixi la legislació de la prestació per desocupació anterior a la recent modificació. Busquets suma a la seva reivindicació l'exempció d'impostos com l'IBI, la taxa de residus urbans, la taxa i cànon de l'aigua potable, i la reducció de la taxa elèctrica.respostes a "El delicat estat de salut, obliga a Carles Busq..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 57
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007