Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Associació de suport a minusvàlids i gent gran.

18 . Oct, 2010 a les 13:24 | 00:01:26
per otomas a La notícia del dia
1917 reproduccions
Els membres, el passat 14 d'octubre, es van reunir a la sala d'Actes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar per tal de van votar els estatuts i  la junta de l'entitat. Fruit de la votació va sortir Carles Busquets com a president. De fet, Busquets ha estat l'impulsor d'aquesta associació que té com objectiu ajudar als caleros i caleres que sofreixen alguna minusvalia i a la gent gran per tal que tinguin més facilitats a l'hora d'exigir els seus drets.
"Estic satisfet amb com va anar aquesta reunió. Espero que quan la gent del poble ens conegui més vingui a informar-se i a sumar-se a l'associació, la qual cosa és totalment gratuïta", va explicar Carles Busquets.
Des de l'associació és vol treballar la conscienciació de la ciutadania. Els membres es reuniran una vegada al més a la sala d'actes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar per tal d'escoltar a tots aquells interessats que necessitin algun tipus d'ajuda o informació. Segons Busquets "l'associació neix amb una gran il·lusió i força per treballar pel poble i pels caleros que tenen algun tipus de minusvalia".


respostes a "Associació de suport a minusvàlids i gent gran."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 668,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007