Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sobirania del poble català

25 . Gen, 2013 a les 13:53
per otomas a La notícia del dia
2163 reproduccions
L'Assemblea Nacional Catalana i l'Associació de Municipis per la Independència van convocar  dimecres una concentració en motiu de l'aprovació al Parlament de la declaració de sobirania del poble català. Una declaració aprovada amb el vot a favor de 50 diputats de CiU, els 21 d'ERC, 13 d'ICV-EUiA i un dels tres de la CUP.

D'una banda, des de l'ANC es va fer una crida a tots els ciutadans a concentrar-se a les 12 del migdia davant del Parlament. I de l'altra, des dels municipis que formen part de l'Associació de Municipis per la Independència, com és el cas de l'Ametlla de Mar, es va organitzar una concentració a favor de la sobirania catalana  davant dels ajuntaments. A la Cala la concentració va tenir lloc a les set del vespre davant de la Casa de la Vila. I és que sota el lema "Poble a poble, ciutat a ciutat, independència és llibertat, Catalunya nou estat" una cinquantena de caleros no van faltar a la cita reivindicativa tot i el fort vent.respostes a "Sobirania del poble català"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 110,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007