Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Pregonera de la Candelera 2013

16 . Gen, 2013 a les 13:27
per otomas a La notícia del dia
2252 reproduccions
Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar aquesta Candelera 2013, tenint en compte el context sociopolític actual, s'ha escollit a Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana com a pregonera. El pregó és l'acte més institucionals de les festes majors caleres i dóna el tret de sortida, enguany a quatre dies de festa, del 1 al 4 de febrer.

Forcadell, durant l'estiu de 2012 va coordinar la marxa per la independència arreu de Catalunya i durant el mes de setembre fou una de les veus de l'organització de la manifestació "Catalunya, nou estat d'Europa".

"Enguany la pregonera serà Carme Forcadell, Presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana. Originària de les Terres de l'Ebre, la Carme Forcadell ha tingut certs vincles amb l'Ametlla de Mar que ja explicarà. A través de les converses que he tingut amb ella a mostrat molta predisposició per ser la pregonera de les festes", subratllà Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.

Carme Forcadell, originària de Xerta, és Llicenciada en Filosofia i en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Filologia Catalana per la mateixa universitat.
Ha treballat de funcionària del Departament d'Educació des del 1985, coordinadora de normalització lingüística del Servei d'Ensenyament del Català del Departament d'Educació des del 1992; i des del 2004, assessora de llengua interculturalitat, i cohesió social del Vallès Occidental. Ha publicat divers material didàctic.
També ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació escrivint sobre planificació lingüística, llengua, identitat. Col·labora des de fa molts anys en diverses entitats, membre de la Comissió de la Dignitat i sòcia de la Plataforma pel Dret de Decidir, d'on integra la comissió de comunicació.
Pel que fa a política és militant d'Esquerra Republicana des del 1999.respostes a "Pregonera de la Candelera 2013"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 160
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007