Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Conseller d'Interior visita els terrenys de la futura Comissaria dels Mossos a l'Ametlla de Mar

05 . Des, 2013 a les 12:58
per gfigueres a La notícia del dia
3027 reproduccions
Les intencions de la Generalitat es que es comencin les obres dins del primer trimestre de 2014 i que sigui operativa al 2015.
El Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya Ramon Espadaler ha estat present avui a l'Ametlla de Mar on ha signat el conveni entre l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i el Servei Català del Trànsit que ha de permetre la realització d'un Pla Local de Seguretat Vial.
El Conseller ha aprofitat la seva estada a l'Ametlla de Mar per confirmar a l'alcalde Andreu Martí la intenció del govern de la Generalitat de Catalunya de que les obres de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra contemplada en els pressupostos de la Generalitat per al 2014, s'iniciïn dins del primer trimestre de l'any amb l'objectiu d'iniciar l'activitat al 2015.
Segons el Conseller Ramon Espadaler explicava que, "el 2015 ha d'estar en marxa. L'important es que aquest equipament ja figura en els pressupostos, que el govern ja aprovat aquesta comissaria de districte i que es puguin començar les obres al 2014 i pugui estar al servei de la ciutadania el 2015.".
Per la seva part, l'Alcalde Andreu Martí afegia que, "es de destacar per la importància que sigui la única comissaria que es construirà en els pròxims mesos com ha dit el Conseller. Això demostra que les nostres prioritats són també les del govern".
El Conseller i l'Alcalde han aprofitat per visitar els terrenys on s'ha d'ubicar aquest equipament, amb una inversió prevista d'1.798.552,53 euros i serà la única comissaria que te previst construir la Generalitat de Catalunya al llarg del 2014.


respostes a "El Conseller d'Interior visita els terrenys de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 187
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007