Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un nen de 9 anys de l'Ametlla de Mar rep un premi per plasmar en dibuix la importància que té l'aigua

09 . Mar, 2012 a les 14:02
per gfigueres a La notícia del dia
2556 reproduccions
Ziad Amallah, alumne de l'escola Sant Jordi de l'Ametlla de Mar, ha resultat finalista de la  novena edició del Concurs de Dibuix Infantil que Aqualia, l'empresa que gestiona el Servei Municipal d'Aigües, celebra cada any amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua. El treball d'aquest nen de nou anys d'edat, ha destacat entre els 35.000 dibuixos que s'han presentat al Concurs a tot l'estat espanyol, Itàlia i Portugal.

La regidora d'Ensenyament, Serveis Socials i Sanitat, M. Carme Martí, i la regidora de Cultura, Medi Ambient i Treball i Formació, Eva del Amo, acompanyades pel cap del Servei Municipal d'Aigües, Josep Mestre, li van lliurar el seu premi, un maletí de pintures.

En la novena edició del concurs d'aqualia han participat prop d'un centenar de nens i nenes de 3r i 4t de primària de l'escola Sant Jordi de l'Ametlla de Mar.  El lema, "L'aigua, el luxe més transparent", pretenia  cridar l'atenció entre els més petits sobre la importància que té l'aigua en la nostra vida, així com del complex procés que s'ha de portar a terme per gaudir de l'aigua amb quantitat i qualitat.respostes a "Un nen de 9 anys de l'Ametlla de Mar rep un pre..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 96
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007