Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aquest dissabte se celebra la Festa Jove de la Candelera

23 . Mar, 2012 a les 08:00
per gfigueres a La notícia del dia
1781 reproduccions
Aquest dissabte els joves de l'Ametlla de Mar reviuran una part de la Festa Major de la Candelera.  I és que aquest dissabte tindrà lloc la Festa de la Joventut, programa d'actes destinat als joves de la Festa Major de la Candelera, que no es va poder celebrar en el seu moment el passat mes de febrer, a causa de l'alerta de protecció civil per les baixes temperatures i els forts vents que es van patir a la zona, donat que es tracta d'una activitat a l'aire lliure.

Així, i de manera consensuada amb les diverses colles de joves, organització i empreses implicades, s'ha previst la seva celebració aquest dissabte dia 24 de març al port pesquer, concretament al Moll de les Llums.

La jornada començarà a les 10 del matí amb un esmorzar pels 250 joves inscrits a les activitats, per a seguir posteriorment amb la lligueta de paintball i la competició d'humor amarillo en inflables. El matí serà amenitzat musicalment pels DJ's caleros fins a l'hora del vermut.

Els 250 joves participaran posteriorment del dinar de germanor a l'interior de la llotja del peix cedida per la Confraria de Pescadors. Els joves, repartits en colles de cinc integrants, han pagat 15 euros cadascun per poder gaudir d'aquesta jornada festiva.

El regidor de Joventut ha animat també a la resta de la població a atansar-se al port pesquer per poder gaudir de la festa. Segons Albert Medrano "desitjo que la gent jove pugui gaudir del que no va poder per festes i a la gent gran i la resta de la població que no participa i que vulguin xalar i riure, veuran com els joves del poble es diverteixen de manera sana i s'ho passen molt bé. Recuperarem el record de les nostres festes".

Tot i que per la Festa Major no estava previst, la Festa de la Joventut comptarà amb la seva versió nocturna. D'acord amb els Quintos i les pubilles d'aquest any i sota la seva organització, s'ha preparat una nit de discoteca al poliesportiu a partir de les 2 de la matinada. El preu de les entrades, amb consumició inclosa, és de 10 euros de manera anticipada i de 13 euros de venda a taquilla. La nit serà amenitzada per les sessions de DJ Sergi Calero i De Gràcia DJ, guanyadors del Concurs de DJ's caleros de la passada Candelera.


respostes a "Aquest dissabte se celebra la Festa Jove de la ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 390,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007