Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença la inscripció pel Parc Infantil de Setmana Santa

20 . Mar, 2012 a les 12:33
per gfigueres a La notícia del dia
2002 reproduccions
Aquesta setmana ha començat el període d'inscripcions al Parc Infantil de Setmana Santa que organitza la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Les famílies interessades en inscriure als seus fills, poden passar fins al dia 30 de març per la Regidoria de Festes al segon pis de l'Ajuntament.

El preu de la inscripció es de 20 euros pels quatre dies de parc, 2,3,4 i 5 d'abril en horari de 9 del matí a 13 del migdia, com és habitual a la sala multiusos de l'Institut Mare de Déu de la Candelera.

Des de la Regidoria de Joventut s'entén el parc com un servei a les famílies, sobretot a les que treballa la parella, en un període de vacances al col·legi, tot i que el regidor insisteix en la vocació d'entretenir i formar de manera pedagògica i desenvolupar la imaginació dels nens. Segons Albert Medrano, "intentem donar aquell grau de complicitat que ajudi a les famílies i sobretot formar. Hi ha moltes maneres de fer parcs i intentem trobar fórmules que siguin interactives i que eduquin. Busquem alternatives perquè els xiquets puguin no només complementar un horari, sinó aprendre alguna cosa ".

El Parc Infantil de Setmana Santa, igual que el que succeeix amb els de Nadal i els que s'organitzen a l'estiu, compta amb la participació de monitors titulats, els quals es formen mitjançant els cursos que organitza la Regidoria de Formació i Treball, i tenen en aquests parcs infantils la possibilitat d'homologar les titulacions mitjançant les pràctiques i alhora, encara que ocasional, una sortida laboral.

Els nens que poden participar d'aquest parc han de tenir edats compreses entre els 3 i els 12 anys. L'any passat hi van participar 80 nens i nenes.


respostes a "Comença la inscripció pel Parc Infantil de Setm..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 662,61 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007