Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

09 . Mar, 2011 a les 13:18
1772 reproduccions
LA SOCIETAT COMUNICA QUE  DISSABTE  12 DE MARÇ , A  PARTIR  DE   LES  11:30h  DE  LA  NIT, HI HA BALL A LA SALA, AMENITZAT PER " DUO ALMA".

LA REGIDORIA DE FESTES COMUNICA LA  PEL·LÍCULA     EN  CARTELLERA   PER   DIVENDRES   11  DE MARÇ,  A  LES 10h  DE LA NIT,  A  LA SALA DE LA  SOCIETAT :    "
AHORA LOS PADRES SON ELLOS".

EL DISSABTE DIA 12 DE MARÇ, AL CAMP D'ESPORTS DE " LA CALA", A PARTIR DE LES 16H DE LA TARDA, GRAN PARTIT DE FUTBOL D ELA 2º CATEGORIA TERRITORIAL ENTRE EL MORA LA NOVA I LA SCER L'AMETLLA DE MAR. NO FALTIS I VINE A RECOLZAR A L'EQUIP.

EL CLUB DE TIR COMUNICA QUE AQUEST DISSABTE DIA 12 DE MARÇ, COMENÇA LA TEMPORADA, ESTARÀ OBERT CADA DISSABTE A PARTIR DE LES 4h DE LA TARDA.

L'ASSOCIACIÓ DE DONES ENDAVANT COMUNICA A LES SEVES SOCIES QUE  AQUEST DISSABTE DIA  12 A LES 17:30 DE TARDA I A LA SALA DE LA SOCIETAT ES FARÀ LA FESTA BERENAR.

L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE L'AMETLLA DE MAR, ORGANITZA PEL DIUMENGE 13 DE MARÇ A LES 18.30H LA V TROBADA DE CORALS CALERES.

S'HAN PERDUT UNES ULLERES DE VISTA PROGRESSIVA MUNTADES A L'AIRE AMB LA "BARILLA" DE COLOR ROIG, MARCA ANTONIO MIRÓ. SI ALGÚ LES HA TROBAT QUE ÉS POSI EN CONTACTE AMB LA POLICIA LOCAL O TRUCAR DIRECTAMENT AL TELÈFON: 678 66 56 82.

EL PATRONAT MUNICIPAL DE TURISME INFORMA QUE LES VISITES GUIADES A LES FORTIFICACIONS  ESTAN PREVISTES PEL 12 DE MARÇ A LES 10H, A LES 12H I A LES 16H DE LA TARDA.
PER INSCRIURE'S PODEU PASSAR PER  L'OFICINA DE TURISME  O TRUQUEU AL TELÈFON 977 45 64 77.

LA REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL COMUNICA QUE DIUMENGE DIA 13 DE MARÇ, ES FARÀ EL GRAN BALL DE CARNAVAL AL CASAL D'AVIS AMB PREMIS PER A TOTES LES DISFRESSES.

LA PARRÒQUIA PREPARA UNA VISTA A LA PASSIÓ D'ULLDECONA PER AL  DIUMENGE DIA 3 D'ABRIL, TOTS ELS INTERESSATS EN ANAR-HI QUE PASSIN A APUNTAR-SE PER L'ESGLÉSIA PARROQUIAL.


LA   REGIDORIA    DE   CULTURA      COMUNICA QUE DISSABTE DIA 19 DE MARÇ,  A LES 6:30H DE LA TARDA A LA SALA DE LA SOCIETAT S'ENCETA LA SETENA MOSTRA DE TEATRE "LA CALA DE L'AMETLLA" AMB   L'OBRA:

"TRIFULKES DE LA KATALANATRIBU "  A  CÀRREC DE LA SECCIÓ JUVENIL DEL GRUP ESCÈNIC  DE LA SOCIETAT.
LES ALTRES REPRESENTACIONS PROGRAMADES SON:
26 DE MARÇ, DINER NEGRE AMB EL GRUP TEATRAL DE MORA D'EBRE.
DIA 2 D'ABRIL, LA RATERA, A CÀRREC DEL  GRUP TEMPO TEATRE  DE SANT JAUME D'ENVEJA.
DIA 9 D'ABRIL, EL SOPAR DELS IDIOTES, AMB EL GRUP DE TEATRE PERE SANS D'ULLDECONA.
I CLOENT LA MOSTRA,  EL DIA  30 D'ABRIL, L'OBRA DEL GRUP ESCÈNIC, AQUÍ NO PAGA NI DÉU.
(TOTES LES OBRES SERAN REPRESENTADES, A LES 6:30H DE LA TARDA, A LA SALA DE LA SOCIETAT)
 
LA XARANGA LA FAROLA ESTÀ ORGANITZANT UN ACTE PER COMMEMORAR EL SEU 25È ANIVERSARI DE CARA AL 14 DE MAIG I DEMANA A TOTES AQUELLES PERSONES QUE TINGUIN GRAVACIONS, VÍDEOS O FOTOS DE LA XARANGA, QUE LES FACI ARRIBAR A LACALARTV, O A L'ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC XARANGALAFAROLA@GMAIL.COM AMB EL COMPROMÍS QUE SE'LS TORNARÀ RÀPIDAMENT.

EL SERVEI DE RECAPTACIÓ MUNICIPAL INFORMA QUE S'HAN POSAT AL COBRAMENT ELS REBUTS DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA I LES PLAQUES DELS GOSSOS CORRESPONENTS A L'EXERCICI 2011.
L'HORARI DE L'OFICINA DE RECAPTACIÓ ÉS DE DILLUNS A DIVENDRES, DE 9H DEL MATÍ  A 2H DE LA TARDA

XVI TROBADA COMARCAL DE GENT GRAN EL DIA 30 D'ABRIL A L'ALDEA .TOTS ELS INTERESSATS PODEN DIRIGIR-SE A L'ASSOCIACIÓ DE JUBILATS L'ESTANY : DILLUNS, DIMARTS, DIMECRES I DIVENDRES DE 4 A 6 O TRUCAR AL 977 45 65 60 .
TERMINI DE PAGAMENT FINS EL DIVENDRES 15 D'ABRIL.

L'ASSOCIACIÓ DE JUBILATS L'ESTANY ORGANITZA  UN VIATGE A VALÈNCIA PEL DIA 7 D'ABRIL .
ES VISITARÀ EL CENTRE HISTÒRIC, EL MARGE DEL RIU TÚRIA I LA CIUTAT DE LES CIÈNCIES . EL PREU PER PERSONA ÉS DE 12 €.INCLOU ESMORZAR I DINAR .
PER MÉS INFORMACIÓ PODEU PASSAR PEL CASAL ELS DILLUNS, DIMARTS, DIMECRES I DIVENDRES DE 16 A 18 HORES O TRUCAR AL 977 45 65 60 .

 
LA DIRECCIÓ GENERAL DE PREVENCIÓ DE RISCOS DEL MEDI AMBIENT, COMUNICA A TOTES LES PERSONES QUE HAGIN DE CREMAR RESTES AGRÍCOLES AL TERME MUNICIPAL DE L'AMETLLA DE MAR QUE HAN DE SOL·LICITAR AUTORITZAICIÓ A L'AJUNTAMENT I HAN DE PORTAR UN NÚMERO DE TELÈFON MÒBIL.
AL MATEIX TEMPS, ÉS RECORDA QUE TOT I TENIR EL PERMÍS NO ÉS POT FER FOC QUAN FA VENT.
   
TELÈFON SUM  977 45 70 00

CAP  URGÈNCIES  977 49 35 14

POLICIA LOCAL 977 49 39 49

FARMÀCIA DE GUÀRDIA  FINS EL 11 DE MARÇ ES JOAN BORGES. A PARTIR DEL 12 DE MARÇ I FINS EL 18 DE MARÇ LA FARMÀCIA DE GUÀRDIA ES LA DE A.AYTÉS.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 798,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007