Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença la darrera fase del Parc del Bon Repòs

30 . Set, 2014 a les 14:22
per gfigueres a Ajuntament
2966 reproduccions
Comença la darrera fase del Parc del Bon Repòs
Amb un pressupost de 443.246 € quedarà totalment enllestit abans de Nadal

Comencen les obres de la 2a fase del parc del Bon Repòs, actuació que convertirà aquest indret, ubicat a l'entrada de la població, en un pulmó verd  i alhora eix vertebrador d'una part del temps de lleure dels caleros i caleres.
Cal recordar que, en una primera fase, es va reformar la zona per tal d'habilitar l'espai on s'ha ubicat l'Oficina de Turisme i la seu de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar, a  l'hora que es va completar la primera fase amb l'habilitació d'una zona de joc infantil i una petita pista per a l'activitat esportiva, just al costat de la concessió de bar que hi ha a l'espai.
Aquesta segona fase contempla actuar sobre 6.391m2 i la finalització definitiva del parc, amb una zona enjardinada de 3.350m2 que serà dividida en diverses zones i vegetacions temàtiques de palmeres i pinars, alhora que també s'han escollit diverses plantes generadores de color i amb gran diversitat de resposta a les diferents èpoques de l'any, i sobretot de fàcil manteniment.
El parc disposarà d'un gran espai multifuncional i polivalent central de 638m2 que s'habilitarà per a poder acollir qualsevol tipus d'acte públic.
Passejos interiors que uniran transversalment el carrer Pau Casals amb l'Avinguda Batlle Pijoan i un camí de saulor que unirà l'Av. Amistat Hispano-Italiana amb el carrer Llibertat, seran complementats amb bancs de descans.
Andreu Martí , Alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ha explicat que, "hem demanat diverses tècnics les seves opinions per veure de quina manera repartíem els espais, tot i que estem oberts als suggeriments, si es tracta de millorar algun detall. Es un projecte d'aquets que representarà un abans i un després pels caleros i caleres pel gaudi de tots plegats ben aviat".
L'obra, que té un pressupost de 443.246, 11 €, té un termini d'execució de tres mesos, amb la qual cosa hauria de quedar enllestit abans de les festes de Nadal.


respostes a "Comença la darrera fase del Parc del Bon Repòs"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 713,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007