Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Fons FEDER aposta pel projecte del Parc del Bon Repòs

28 . Jun, 2012 a les 11:22 | 00:01:48
per gfigueres a La notícia del dia
2050 reproduccions
El Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)  (2007-2013) cofinançarà el projecte del gran parc públic de l'Ametlla de Mar, el Parc del Bon Repòs. I és que l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar rebrà 208.641,53 euros per desenvolupar aquest projecte. És a dir el 50% de la part subvencionable del pressupost que és de 417.283,06 euros. De fet, la segona fase, que afecta l'entorn del parc està pràcticament enllestida, és a dir, l'actuació a tota la zona perimetral amb la col·locació de voreres, enllumenat i mobiliari urbà, el soterrament de contenidors i la plantació d'arbres a tot el passeig. La vorera de l'Av. Batlle Josep Pijoan ja s'ha obert al públic, i la del carrer Pau Casals, ho estarà abans d'aquest cap de setmana . Recordem que aquesta actuació fou pressupostada en 130.000 euros.
Amb el finançament del FEDER el consistori calero podrà posar en marxa la tercera fase que consisteix en la distribució interior, l'enjardinament corresponent i la instal·lació de tots els equipaments previstos.
Ruben Lallana, regidor de Gestió del Territori, ha explicat que l'ajuntament te la intenció de licitar les obres durant aquest estiu per començar la darrera fase en el darrer trimestre de l'any.

Segons Ruben Lallana, regidor de Gestió del Territori, "després d'un pla de participació ciutadana, la gent no va voler que aquest espai fos ni aparcaments soterrats ni en superfície i va voler que fos un pulmó verd. Acabada la primera fase amb el suport de la Diputació i pràcticament enllestida la segona fase del perímetre, que acabem aquesta setmana. Ara la nostra idea es licitar les obres al llarg d'aquest estiu per a poder començar les obres a l'octubre o novembre, quan aquestes ja no siguin un condicionant a la temporada turística".

Després de les actuacions realitzades, ara caldrà afrontar la part més important de l'obra, que serà tota la zona de jardins, passejos i soplujos per acabar de convertir l'espai en un autèntic pulmó verd que complementi la zona de serveis més pròxima a l'Av. Amistat Hispano-Italiana, on s'hi ha ubicat l'Oficina de Turisme, el bar, el parc infantil i una pista poliesportiva infantil, amb el finançament de la Diputació de Tarragona. Aquest parc serà la targeta de presentació del municipi ja que està situat a l'entrada de l'Ametlla, a més de ser un espai verd al cor de la vila.


respostes a "El Fons FEDER aposta pel projecte del Parc del ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 645,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007