Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Taller del peix

21 . Nov, 2012 a les 13:54
per otomas a La notícia del dia
2345 reproduccions
Després de l'èxit del taller del peix a l'Escola Sant Jordi l'any passat, enguany el chef del Restaurant del Molí dels Avis, Josep Margalef, realitza la segona edició del taller. Un taller que va començar dilluns, 19 de novembre, i durarà fins al maig. L'objectiu d'aquest taller, realitzat al menjador escolar, és que els nens i nenes, de sisè curs coneguin el valor del peix de la costa calera. Aquesta iniciativa compta amb una base didàctica elaborada des del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat i es pot dur a terme gracies al suport del GALLCE, el Grup d'Acció del Litoral de la Costa de l'Ebre.
El taller es concentra en ensenyar als nens els valors d'una nutrició i sobretot unes receptes fàcils de cuina, per a que ells mateixos ho puguin practicar a casa seva els caps de setmana amb la família. I és que un dels valors que pretén impulsar el taller del peix és la consolidació dels vincles entre escola alumne i família. Aquest taller s'imparteix un dia per setmana, de nou i mitja del matí, a onze i mitja del matí.
"Parlo de la diferenciació dels peixos (peix blau, peix blanc i peix semi-gras), també parlem de com cuinar els peixos, com netejar-los i diferenciar el peix fresc del que no ho és. D'aquesta manera es vol potenciar el consum del peix a les cases per tal que no es perdi en un poble mariner com el que som", explica Josep Margalef, chef del Molí dels Avís.
El proper dimarts, 27 de novembre, es farà la presentació oficial del taller amb la presència de representants del GALLCE i el president de la Confraria de Pescadors, Janet Llambrich.


respostes a "Taller del peix"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007