Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Inauguració oficial del Taller del peix

04 . Des, 2012 a les 11:15 | 00:01:46
per gfigueres a La notícia del dia
2051 reproduccions
Dimarts, 27 de novembre, es va realitzat la inauguració oficial del Taller del peix que té lloc al menjador de l'Escola Sant Jordi. I és que la Presidenta del GALLCE, el Grup d'Acció del Litoral de la Costa de l'Ebre, Gala Martínez , va ser l'encarregada d'inaugurar el taller impartit pel chef del restaurant del Molí dels Avis, Josep Margalef. "Des de l'associació hem impulsat aquesta acció per tal de promoure el consum de peix, i apropar al públic escolar al consum del mateix. D'aquesta manera es transmet a les famílies tots aquests coneixements", subratlla Gala Martínez, Presidenta del GALLCE.

El taller arriba a la segona edició, després de l'èxit de l'any passat. Un taller que va començar dilluns, 19 de novembre, i durarà fins al maig. L'objectiu és que els nens i nenes, de sisè curs coneguin el valor del peix de la costa calera. Aquesta iniciativa compta amb una base didàctica elaborada des del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat i es pot dur a terme gràcies al suport del GALLCE. A més, cal destacar la col·laboració de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar que lliura el peix perquè es pugui realitzar el taller.


respostes a "Inauguració oficial del Taller del peix"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,74 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007