Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Noves tarifes de l'aparcament soterrat

19 . Oct, 2012 a les 11:01
per gfigueres a La notícia del dia
2097 reproduccions
Des de l'Ajuntament  de l'Ametlla de Mar es considera que per tal de facilitar la mobilitat a l'Ametlla de Mar és indispensable millorar l'aparcament al municipi. Per aquets motiu des del consistori local, a través de la Cala Gestió, s'ha realitzat una reducció dràstica del preu de l'estacionament a l'aparcament soterrat de les Escoles Velles situat al nucli urbà. I és que amb els preus més assequibles de l'aparcament, des de l'Ajuntament es vol posar facilitats perquè de retruc es dinamitzi el comerç local.

De la nova graella de tarifes, que entrarà en vigor al novembre, Ruben Lallana, regidor de Gestió del Territori, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar destaca la reducció en un 35% de l'abonament anual de turismes. I és que, costarà 39 euros mensuals a diferència dels 60 que valia anteriorment. Lallana també destaca el preu per hora, del 15 de setembre al 15 de juny. I és que passa a costar 0,50 euros. I és que s'ha reduït un 72%. Recordem que costava 1,80 euros l'hora.  "Bàsicament, el que hem fet és modificar les tarifes de l'aparcament municipal amb dos línies. Una és rebaixar l'import mensual d'aquelles persones que vulguin tenir tot l'any un aparcament i, l'altra, molt important en quant a dinamitzar el petit comerç i la restauració, durant la temporada baixa, és la reducció de l'import per hora d'estacionament que passa d'1,80 euros l'hora a 0,50 euros", subratlla Ruben Lallana, regidor de Gestió del Territori, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Del 15 de juny al 15 de setembre, però, es mantindrà la tarifa d'1,80 euros l'hora.

Tots els interessats en rebre informació de les noves tarifes de l'aparcament soterrat poden passar per la Cala Gestió, a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, de 9 del matí a 14:00h de la tarda, de dilluns a divendres.


respostes a "Noves tarifes de l'aparcament soterrat"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 670,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 117
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007