Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Descomptes aparcament

19 . Set, 2014 a les 13:53
per otomas a Ajuntament
2605 reproduccions
Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i, en concret, des de la Regidoria de Comerç,  es va impulsar aquest estiu, per segon any consecutiu, la campanya de descomptes a l'aparcament soterrat de les Escoles Velles. En total, s'han registrat 4.000 tiquets de consum procedents de comerços i restaurants. Aquesta xifra es tradueix en 5.776 hores gratuïtes d'aparcament, així, indirectament, aquesta iniciativa ha suposat un estalvi total pels usuaris de 8.264,35 euros. D'aquesta manera,  el consistori de l'Ametlla de Mar ha apostat per dinamitzar el comerç local aquest període estiuenc posant l'equipament a disposició dels clients amb importants descomptes. A més,  de retruc es millora la mobilitat al nucli urbà en una època de major trànsit pels carrers de la localitat.
Lloguer de places d'aparcament a 39 euros mensuals
D'altra banda, l'aparcament de les Escoles Velles que compta amb un total de tres-centes places. D'aquestes  27 places estan venudes i llogades 71. I és que durant el darrer any gràcies a la campanya de 39 euros mensuals de lloguer ha tingut molt bona rebuda. I és que s'ha passat de 51 places el 2013 a 71 el 2014.
"El més important és que aquest equipament a hores d'ara ja compta amb un centenar de places ocupades, entre les venudes i les llogades, a més de les de rotació. Crec que la campanya de lloguer de places per 39 euros ha ajudat a incrementar el lloguer de places, com també ho ha fet la campanya de descomptes per dinamitzar el comerç local", subratlla Andreu Martí.
Actualment, hi ha un centenar de places per llogar tenint en compte que l'equipament ha de deixar un centenar més per la rotació de vehicles.


respostes a "Descomptes aparcament"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,84 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 79
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007