Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Reposició de 415m3 de sorra per a les platges de Bon Capó, Cala Pepo i Pixavaques

04 . Jul, 2016 a les 14:49
per fcallau a La notícia del dia
1331 reproduccions
Reposició de 415m3 de sorra per a les platges de     Bon Capó, Cala Pepo i Pixavaques
Mentre que el finançament de Cala Pepo i Bon Capó anirà a càrrec de Costes de l'Estat, la reposició de Pixavaques l'haurà d'assumir l'Ajuntament.
El Servei provincial de Costes del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ha dut a terme en els darrers dies obres de regeneració d'algunes platges de l'Ametlla de Mar. D'aquesta manera s'ha produït la reposició de 350m3 de sorra a les platges de Bon Capó i Cala Pepo, tasques que s'han hagut de fer amb celeritat i respecte pels usuaris, que en aquestes dates ja utilitzen les platges. A més, davant l'arribada de l'estiu també s'ha hagut de reposar 65m3 de sorra a la platja de Pixavaques, tot i que en aquest cas aquesta reposició anirà a càrrec del mateix ajuntament. En total entre les 3 platges s'han reposat 415m3 de sorra d'origen marí i de qualitat, procedent del dragatge de platges de l'Hospitalet de l'infant. Tal com explica Maria Marsal, regidora de Mediambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "naltros havíem sol·licitat que es reposes la sorra d'aquestes tres platges, però Costes només n'assumeix dos, així que l'altra ens tocarà finançar-la a naltros. A més, la compra del nou tractor per a la neteja de platges, ens permet triar la brossa i les restes de posidònia, i deixar la sorra. Esperem que no hi hagi excessius temporals i que l'any que ve no ens trobem amb els dèficits habituals".
Cal recordar que la nova adquisició ha estat una màquina de segona mà que retira la brossa i la posidònia sense endur-se la sorra i al mateix temps anivella la sorra.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha vigilat de ben prop aquesta reposició de sorra a les platges, per evitar la situació del passat mes de desembre a Cala Vidre i Sant Jordi d'Alfama en la que es va abocar sauló en lloc de sorra per part del Ministeri, havent de rectificar posteriorment amb la retirada del sauló i reposició de sorra.

respostes a "Reposició de 415m3 de sorra per a les platges d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 158
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007