Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala per la Independència es prepara per a la manifestació de l'11 de setembre: ‘A punt per la República Catalana'

23 . Ago, 2016 a les 14:50
per drodriguez a La notícia del dia
1463 reproduccions
La Cala per la Independència, l'assemblea territorial de l'Assemblea Nacional Catalana a l'Ametlla de Mar, està treballant intensament aquests dies en la venda de tiquets de bus i samarretes de cara a la manifestació que el pròxim 11 de setembre preveu omplir 5 poblacions catalanes sota el lema d'‘A punt per la República Catalana'. Enguany els caleros i caleres, que vulguin participar, estan cridats al tram 30 de la Rambla Nova de Tarragona, una de les ciutats que acollirà la mobilització que aquest any s'ha descentralitzat.

Per participar-hi, l'assemblea local ha facilitat un bus perquè tot interessat pugui anar i tornar a Tarragona a la manifestació. Els tiquets es poden adquirir a Casa Ramonet al preu de 10 euros,  amb places limitades. Tanmateix, qui desitgi la samarreta que l'ANC ha dissenyat per enguany –que inclou un retolador per personalitzar-la i una cartolina per realitzar una acció a les 17.14 hores– també pot encarregar-la a la territorial al preu de 15 euros per adults i 8 euros per a nens.

La coordinadora de La Cala per la Independència, Montse Gonzàlez, fa una crida per «animar a la gent perquè això no està parat, hi ha molta gent que està treballant i s'estan fent moltes més coses de les que ens pensem» donat que «no és una cosa fàcil i és un procés que és molt complicat». Gonzàlez deixa clar que no totes les accions que s'estan duent a terme «es poden posar damunt de la taula, perquè ja sabem que hi ha qui s'està esperant a tirar-se al damunt del procés».

Abans que se celebri la cinquena manifestació en la Diada Nacional de Catalunya, organitzada per les entitats sobiranistes, La Cala per la Independència va realitzar un acte previ el passat divendres a la platja de Cala Forn on, acompanyats per membres de ple dret i simpatitzats de l'assemblea territorial i també de l'ANC de l'Hospitalet de Llobregat, van realitzar un Tetris gegant a la sorra dibuixant el mapa de Catalunya.

Aquesta acció reivindicativa és només una de les que s'ha anat realitzant aquests dies a les Terres de l'Ebre, com la del passat diumenge a l'Ampolla on l'Assemblea Nacional Catalana va fer un acte de denúncia, pels atacs continuats per part del govern espanyol, amb el muntatge de l'exposició de les creus que simbolitzen l'atac al sistema sanitari català.


respostes a "La Cala per la Independència es prepara per a l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 438,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 50
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007