Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les obres de construcció de la comissaria dels Mossos a l'Ametlla de Mar s'iniciaran en poques setmanes

22 . Mai, 2014 a les 12:32
per gfigueres a La notícia del dia
2816 reproduccions
La comissaria dels Mossos d'Esquadra a l'Ametlla de Mar  podrà entrar en funcionament segons el calendari previst després que aquest dimecres s'hagi signat l'acta de replanteig per poder iniciar les obres en poques setmanes. Amb un termini d'execució dels treballs d'onze mesos, l'objectiu del Departament d'Interior és que estigui operativa a finals del 2015.
El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha explicat que en la reunió del consell de direcció de l'Administració de la Generalitat s'ha informat de l'inici imminent de les obres de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a l'Ametlla de Mar. Pallarès ha destacat que "estem satisfets per aquest inici dels treballs que permetrà cobrir policialment de manera més efectiva la costa ebrenca".

Per la seva part,  l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, ha recordat que "aquesta comissaria de Mossos ha estat un projecte en el que hem treballat molt per tal que sigui una realitat. Estem satisfets que es faci un pas més perquè comencin les obres i ampliar el servei de seguretat ciutadana". L'alcalde va recordar el volum de població que hi ha a la costa a l'estiu, a més de la confluència al terme dels principals eixos viaris del país.

L'edifici constarà de planta baixa, pis i un soterrani destinat a aparcament i unitat de detenció, amb una superfície construïda de 1.485 metres quadrats, i suposarà una inversió total de 2,5 MEUR. L'equipament comptarà amb divisió de trànsit a més de seguretat ciutadana.


respostes a "Les obres de construcció de la comissaria dels ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 16
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007