Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Plantada de l'Estelada al Castellet de l'Esteve

27 . Ago, 2015 a les 16:06
per otomas a La notícia del dia
1932 reproduccions
L'Assemblea Territorial "La Cala per la Independència", organitza pel diumenge dia 30 d'agost, la plantada de l'estelada al Castellet de l'Esteve. El punt de concentració és a l'oficina de Turisme a les 7:30h del matí.
 
Així per cinquè any consecutiu es realitzarà  aquesta sortida que segons els organitzadors regala vistes espectaculars als participants. Una caminada per a tots els públics que no comporta un alt nivell de dificultat, ha subratllat Rafel Jiménez des de la Cala per la Independència: " creiem que és una sortida que pot realitzar tothom. Calculem una hora i mitja d'anada i també de tornada. És una experiència poder fer aquesta caminada que a més té la força simbòlica que té".

Des de l'organització es recomana portar pantaló llarg, aigua i un entrepà per l'esmorzar. A més, de protecció solar i gorra pels més petits.
 
El Castellet de l'Esteve és un bloc calcari de forma singular que es troba al límit sud-est del terme municipal de Tivissa. Des d'aquest indret s'observa la zona nord del Delta, la serra del Montsià, la serra d'Irta (dins del País Valencià), les serres de Cardó-Boix, el Mont Caro, les muntanyes de Tivissa i la Plana i el Golf de Sant Jordi.


respostes a "Plantada de l'Estelada al Castellet de l'Esteve"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007