Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit de participació al seminari de gastronomia

31 . Mai, 2011 a les 12:05
per admin a Turisme
1144 reproduccions
El passat 9 de maig es va celebrar al Saló d'Actes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar un seminari tècnic de màrqueting per a restauradors locals. El seminari, que portava per títol "Claus per dinamitzar l'hostaleria del segle XXI a l'Ametlla de Mar", va comptar amb l'assistència de 25 representants de restaurants i bars de la vila.

L'objectiu del seminari era donar les eines de màrqueting elementals per crear, implementar i posicionar un restaurant; ajudar a dinamitzar, promoure i executar accions de difusió i de comunicació; conèixer nous canals per a comercialitzar productes vinculats amb la gastronomia i crear sinergies entre els diferents actors vinculats amb la restauració local per treballar plegats amb objectius comuns.

A causa de l'èxit de participació i continguts del seminari, la majoria d' assistents han proposat la seva continuïtat, per tal de tractar i desenvolupar temes tan importants com: La unitat del sector per lluitar contra la crisi i el posicionament de l'Ametlla com a destinació gastronòmica.


respostes a "Èxit de participació al seminari de gastronomia"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 846,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 42
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007