Màx: º C, mín: º C

En directe

Les notícies de la Cala Ràdio amb amb Daniel Rodríguez i Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Primers dies de pesca de l'arràs

11 . Jul, 2014 a les 10:20
per gfigueres a Ajuntament
2952 reproduccions
L'1 de juliol les 23 embarcacions d'arrossegament de l'Ametlla de Mar van tornar a la mar després de dos mesos d'aturada biològica. Després d'uns dies de pesca on el temps no ha acompanyat , el balanç no és gaire esperançador. Sembla que, segons la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar, no s'acaba d'agafar el peix suficient. De fet, hi ha hagut una davallada substancial del lluç.
"Normalment els primers dies són dies de reajustament . Tot i això sí que és cert que de moment hem tingut algun dia de mal temps i no s'ha agafat el lluç que esperàvem. A veure si en les properes setmanes la cosa canvia", subratlla Janet Llambrich, Patró Major de la Confraria de Pescadors.
Segons Llambrich, de moment el que s'aguanta són els preus i espera que després d'aquests primeres dies de pesca les perspectives canvien per al sector.
D'altra banda, el Patró major de la Confraria ha mostrat el seu recel perquè no es pugui repetir una circumstància similar al que ha passat amb les embarcacions d'encerclament del peix blau que han d'anar a pescar al nord de la província ja que no troben peix davant del litoral calero.
Així, si maig i juny han estat atracades a port les embarcacions d'arrossegament de l'Ametlla de Mar; ara l'aturada biològica l'han començada les 47 embarcacions de Sant Carles de la Ràpita i 3 de les Cases d'Alcanar.


respostes a "Primers dies de pesca de l'arràs"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 641,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 22
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007