Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

XIVa Edició del Torneig de Futbol Platja Sènior

19 . Jul, 2011 a les 11:04 | 00:02:12
per gfigueres a La notícia del dia
2015 reproduccions
Dijous 14, com ja és habitual, es portava a terme a l'Hotel Ametlla Mar l'acte de presentació d'aquesta XIVa Edició, que aquest any comptava amb el patrocini principal de la Cafeteria-Bar Ancla, Becsa i Diari Sport.
Amb els diferents equips ja inscrits, i amb la presència dels respectius representants es duria a terme el sorteig del quadre de competició, que determinaria els primers enfrontaments de la fase regular. El fet de comptar amb vuit equips deparava un quadre senzill de dos grups de quatre equips, on tots ells es classificaven també per a quarts de final.
D'aquesta forma, ja el divendres 15, la Platja de Pixa-Vaques es preparava per albergar els primers partits del torneig, si bé abans es feien entrega de les respectives samarretes i d'unes bosses gentilesa del Diari Sport a cadascun dels participants. Seguidament, a les 20:30h es donaria inici el campionat amb el partit que enfrontaria a l'equip de "Veurem la final des del Xiringuito", conjunt revelació del campionat, contra l'Ancla, un dels dos equips que arribaria a la final. A més a més, 7 partits més serien els que se celebrarien al llarg de la tarda-nit, finalitzant així dos de les tres jornades d'aquesta fase.
A l'endemà dissabte es reemprenia el torneig amb els últims partits de grup i amb els corresponents també a la fase decisiva del campionat. Així, seguint amb la tònica de màxima igualtat, es depararen partits interessants, amb alternatives constants al marcador i definits per detalls a última hora. Cal destacar que a mesura que el torneig va anar evolucionat també es poden veure jugades de major nivell, amb remats espectaculars i parades no menys increïbles, que deleitaren al nombrós públic assistent, que aprofità també el servei de bar i música ofert des de l'organització per combinar l'espectacle de l'esport amb el de l'oci i la festa calera.
Com podem comprovar, en el primer partit de quarts de final per poc salta la sorpresa i l'equip dels 7Brencs, un equip mixte provinent de Solsona, quasi elimina a un dels màxims favorits del torneig. En la següent confrontació, un altre dels conjunts potents, els Makensis, aconseguiria vèncer al sempre complicat equip dels Gremlings. I on si saltaria la sorpresa seria en el tercer enfrontament de quarts, ja que l'equip del "Waita que faig" cauria eliminat a la tanda de penals, i se n'aniria cap a casa sense perdre cap partit. Per últim, el jove equip dels Bull-Boys després d'un digne torneig també s'acomiadaven en perdre contra l'Ancla en un partit força disputat.
Seguidament, arrancarien les semifinals. Per una banda, una final anticipada, amb els Boys-Damm vs Makensis (pentacampions). Repetint-se la història de l'any passat els primers eliminarien als segons, per un contundent 5 a 2. Igual de clara fou l'altre enfrontament de semis, on l'Ancla s'imposaria per 5 a 1 a Veurem la final des del Xiringuito.
Finalitzat aquest encontre, i donant un petit descans als equips, es portaria a terme la tradicional ronda de penals, on els més petits es situaven davant d'un dels porters destacats del torneig, Xavi Margalef (Boys-Damm), i podien intentar superar-lo per aconseguir camisetes i diferents regals.
Ara sí, i un cop disputat l'encontre que dictaminava el 3r i 4t classificat, amb victòria de "Veurem la final des del xiringuito" per 1 a 0 sobre els Makensis, es disputaria la final, una final apassionant i que es decidiria com l'any anterior als penals. Les alternatives al marcador foren constants i la polèmica present fins a última hora. En aquest sentit, els Boys-Damm s'aprofitarien d'una acció on l'Ancla llençaria la pilota fora per tal que un jugador fos atés i en aquesta marcarien gol. De totes formes fou una acció mal interpretada i que tingué la resposta del mateix equip deixant-se fer un gol per tal que així l'empat a 3 fos el resultat final i s'hagués de decidir el vencedor des del punt fatídic.
I en aquest context, sembla que els Boys-Damm tenen la mida presa. Així després de 4 llançaments, donat que al final dels 3 primers continuava l'empat,  el conjunt cervesero revalidaria el títol per segon consecutiu, que sumat a un altre que ja tenien d'edicions anteriors, fa que assoleixin el Tricampionat..
Finalment, destacar que l'Albert Medrano, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, i una representant de la Cafeteria-Bar Ancla serien els encarregats de fer entrega als diferents equips els trofeus pertinents, així com també els premis a títol individual, que, aquest any, recaigueren a mans de Gerard Cañagueral (Ancla) com a porter menys golejat i a l'Oriol Núñez (Waita que faig), que repetia per segon any consecutiu, com a màxim golejador.


respostes a "XIVa Edició del Torneig de Futbol Platja Sènior"

marcdesaba...
20 . Jul, 2011 a les 17:57

dieu-li al camera que ja que posa tota l'estona el video on sortim los makensis jugant contra els guaita que faig podrieu haver posat algun gol en especial el meu de xilena que li faig a norbert ajajajaja si tinguessiu aquestes imatges del gol em faria ilusio tenirles,ja sigui al youtube o que me les enviesiu...gracies,si podeu dieu-me algu

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 97
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007