Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La màgia s'imposa a la quinzena edició del torneig de volei platja 4x4 de l'Ametlla de Mar

08 . Ago, 2011 a les 11:51
per admin a Esports
1601 reproduccions
El passat dissabte 06 d'agost, la platja de Sant Jordi, acollí la 15ª Edició del Torneig de Volei Platja 4x4 organitzat per l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar amb el patrocini de Yesos Hermanos Buera i del Xiringuito de Sant Jordi. Els 16 equips participants de l'edició d'enguany iniciaren la competició a les onze del matí amb les fases de grups de 4 equips que es disputaren als quatre camps habilitats per l'organització. En finalitzar la fase de grups es realitzaren els corresponents encreuaments per als vuitens de final que, un cop disputats, donarien pas al descans del migdia que els equips aprofitaren per a dinar. A les quatre de la tarda es va reprendre la competició amb els quarts de final que enfrontaren  els vuit millors equips del torneig. Les semifinals les disputares els equips de Campetxanos contra P. Monges i La Màgia contra Els 4 Xupitos. Els perdedors de les semifinals es jugaren el tercer i quart lloc a un set a 21 punts al qual s'imposaren Els 4 Xipitos per 21 a 13 a les P. Monges. La gran final es disputà als voltants de les sis de la tarda al millor de tres sets, tot i que l'equip de La Màgia format pels caleros, Santi Castellnou i Miquel Martí i els de roquetes, Josep i David només necessitaren de dos sets, 15-10 i 15-8, per a proclamar-se com a clars vencedors de la ja quinzena edició del Torneig de Volei Platja 4x4 de L'Ametlla de Mar. Apart dels corresponents trofeus per als dos primers equips classificats, els Campions reberen com a premi un magnífic sopar gentilesa del Restaurant Maura de L'Ametlla de Mar, especialitzat en arrossos, peix i marisc.


respostes a "La màgia s'imposa a la quinzena edició del torn..."

miquelmf
12 . Ago, 2011 a les 16:07

no es pot reproduir el video...

admin admin
12 . Ago, 2011 a les 22:54

Hola company.

Com pots apreciar a l'entrada aquesta notícia només té text i imatge.

Salutacions.

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 10
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007