Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala x la Cala recull 3.713,39 euros amb la festa solidària

27 . Gen, 2011 a les 13:24 | 00:02:18
3209 reproduccions
LaCala x LaCala, sorgeix de la voluntat d'un grup de caleros d'ajudar als veïns del municipi, sent molt conscients de la situació de crisi actual. Amb aquest objectiu van organitzar, el passat 18 de desembre una festa solidària al poliesportiu municipal. Aquesta jornada festiva va començar amb l'actuació del cantautor local, Miquel del Roig a les set de la tarda, que es va endolcir amb una xocolatada. Després va tenir lloc la cercavila i per acabar el sopar solidari. Però la festa no es va acabar aquí, va continuar amb un bingo solidari amb la col·laboració del Grup Escènic de la SCER i actuacions musicals i trobada de dj's caleros. Ara, els membres de LaCala x LaCala es mostren molts satisfets al poder fer públics els 3.713,39 euros recollits gràcies a la col·laboració de tota al població que va participar. Aquest prop de 4.000 euros es donaran a Càritas per tal d'ajudar a  tots els caleros que ho estan passant malament a causa de la crisi.
Pels organitzadors aquesta iniciativa serà inoblidable ja que han guanyat una gran experiència personal. "L'experiència de LaCala x LaCala ha estat molt gratificant, tant pels que ho hem organitzat com per la gent que ha col·laborat perquè ens ha permès implicar molta gent de la Cala. Ja va ser així amb el Lipdub i després es va repetir amb la festa. Volem agrair la col·laboració de totes les persones i patrocinadors que ens han permès aconseguir aquesta fita", ha explicat Damià Llaó, un dels membres de LaCalaxLaCala.
L'èxit de la recollida de fons per a Càritas de La CalaxLaCala recau en el treball conjunt, la participació dels caleros i la creativitat de l'organització. Recordem que per tal de promocionar la festa solidària els membres de LaCalaxLaCala van realitzar un lipdub promocional pels carrers del poble on van participar diverses entitats del municipi i, també, molts caleros a títol individual.


respostes a "La Cala x la Cala recull 3.713,39 euros amb la ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,75 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 193
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007