Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nou cartipàs municipal a l'Ametlla de Mar

23 . Jun, 2011 a les 10:00 | 00:02:17
per gfigueres a La notícia del dia
2455 reproduccions
Ja es coneix oficialment el nou cartipàs municipal de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar fruit de les darreres eleccions municipals, del passat 22 de Maig. Andreu Martí, de CIU, encapçalarà de nou el govern del consistori municipal.
Antoni Montagut, primer tinent d'alcalde, revalida el càrrec de portaveu del Govern; a més, s'encarregarà de la regidoria de  Hisenda i Finances.  La segona tinent d'alcalde serà Mari Carme Martí, que renova el càrrec de regidora d'Educació i assumeix Acció Social i Participació. Acció social englobaria les responsabilitats vinculades a les antigues regidories de Benestar Social i Sanitat. Ruben la Lallana és el tercer tinent d'alcalde i regidor de Mitjans de Comunicació, Governació,  Relació amb les Urbanitzacions i Gestió del Territori que engloba les tasques vinculades a Obres i Serveis i Urbanisme.
Eva de l'Amo serà la quarta tinent d'alcalde a més d'assumir la regidoria de Mediambient, Cultura, Formació i Ocupació. Per tant, la Junta de Govern estarà formada per l'Alcalde més els quatre tinents d'alcalde.
Albert Medrano és el regidor d'Esports, Joventut i Festes i Vicent Martí, el nou regidor de Turisme.

"Ja s'ha anat desgranant i distribuint les àrees de responsabilitat. Actualment, de fet, ja s'està treballant. A més, s'han designat els representants de la Junta de Govern, i d'entitats i organismes com el Localret i el Cat, entre d'altres", va explicar Antoni Montagut, portaveu del Govern.

Montagut ha afegit que ara el que toca es treballar dur durant els propers quatre anys perquè el poble i la situació ho requereix; i que tots s'han d'implicar amb el màxim d'esforç.


respostes a "Nou cartipàs municipal a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007