Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tots Sants

31 . Oct, 2014 a les 10:38
per gfigueres a Ajuntament
2150 reproduccions
Ja arriba el temps de menjar castanyes, diu la popular cançó. I així també serà a l'Ametlla de Mar. I és que aquest divendres 31 de novembre es podran trobar diverses paradetes on comprar les tradicionals castanyes i moniatos. El CO Discapacitats posarà una paradeta a la Plaça Catalunya de 10h a 13h . L'AMPA de la Llar d'Infants també posarà paradeta a la Plaça Nova a la tarda a partir de les cinc, i els alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera ho faran pels carrers més cèntrics del municipi. De fet es podran trobar paradetes a la Plaça Nova, Plaça Catalunya, Plaça de l'Olivera i una altra als Quatre Cantons i contribuir així al viatge de final de curs dels alumnes de l'Institut.
També es podran degustar tot tipus de panellets i s'aprofitarà per visitar els difunts. De fet, el cementiri està obert al llarg del dia per acollir les visites dels familiars durant aquest Tots Sants.
A més,  aquest dissabte 1 de novembre el Poliesportiu acollirà la festa de Halloween a partir de els 2.30h de la matinada. La festa comptarà amb la Dj Mireia de Gracia i el Dj Marc Sorolla. El preu de l'entrada és de 5 euros, consumició inclosa, a taquilla 7 euros més consumició.


respostes a "Tots Sants"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 739,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007