Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les tonyineres surten a la mar

16 . Mai, 2011 a les 14:04 | 00:01:35
per gfigueres a La notícia del dia
2937 reproduccions
Tot està a punt perquè les sis barques de l'Ametlla de Mar, que porten una mi-jana de 14 pescadors, surtin a la mar. Aquests darrers dies els tonyinaires han condicionat les embarcacions tant pel que fa maquinària, xarxes, neteja com a queviures per emprendre aquest mes de pesca que tenen per davant. I és que
els tonyinaires podran pescar la quota establerta  fins al 14 de juny com a data límit.

Enguany la temporada es presenta amb bones perspectives segons Pere Vicent Balfegó, President del Grup Balfegó i Patró de l'embarcació Tio Gel ja que els plans de recuperació de l'estoc comencen a donar fruit. " La temporada comença amb bones perspectives. Ens han arribat bones notícies respecte el pla de recuperació; segons l'avistament de tonyines i les almadraves. Per tant, esperem poder complir amb el total de la quota", ha explicat Pere Vicent Balfegó.


La campanya del 2011 es veu afectada per una nova retallada de la quota. Tot i que enguany s'ha reduït un 4,5 % la quota total de pesca de la tonyina roja, s'ha permès la compra de quota. D'aquesta manera, per exemple, les dos embarcacions del Grup Balfegó, més dos embarcacions de l'Ametlla i una francesa que s'han associat  podran pescar 600 tones aquest any.


respostes a "Les tonyineres surten a la mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 80
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007