Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Convocat el III Premi Nit de Poesia al carrerConvocat el III Premi Nit de Poesia al carrer

27 . Abr, 2012 a les 08:22
per gfigueres a La notícia del dia
2020 reproduccions
L'Associació CALACULTURA, de l'Ametlla de Mar,  ha convocat el III Premi Nit de Poesia al carrer, amb el propòsit de donar a conèixer les diverses veus poètiques, en el marc d'una celebració oberta, lúdica i mediterrània.

El jurat estarà format per Joan Rebull, Sílvia Berbís, Pilar Casanova, Rafael Haro i Joan Callau, provinents de diferents àmbits de l'art, la cultura, l'ensenyament i el periodisme.

L'anunci del veredicte i el lliurament del premi tindran lloc la nit del 30 de juny de 2012, en un acte públic que tindrà lloc al Passeig Marítim. El premi es dota amb 500 euros.

Joan Callau, membre del jurat i de l'entitat organitzadora explica que, "la constatació  que un premi de poesia amb l'època actual i amb la força en la que està tornant la poesia, donat que hi ha molts recitals i festivals de poesia arreu del país, ens demostren que estem en línia. Estem contents no només per haver pogut convocar el premi en una situació poc favorable, sinó que estem en línia del que s'està fent a molts llocs del territori".

Característiques del Premi

Els autors podran concursar amb un poema o conjunt de poemes, escrits en català, de tema lliure, inèdits, d'una extensió aproximada de 100 versos, mecanografiats en fulls DIN-A4 a doble espai i per una sola cara. En qualsevol cas, si es tracta d'un conjunt de poemes, el treball haurà de tenir una cohesió temàtica.

Els treballs aniran signats amb pseudònim i acompanyats d'un sobre tancat, a l'exterior del qual es posarà el títol del treball i el pseudònim, i a l'interior figurarà el nom de l'autor/a, la població i el telèfon de contacte, i una declaració signada manifestant que el text presentat és inèdit.

El treball guanyador podrà publicar-se al Facebook de CALACULTURA i a la revista local, i si es publica en qualsevol altre mitjà o s'inclou en un llibre del propi autor/a o col·lectiu, haurà de fer-se constar que ha rebut el Premi Nit de Poesia al carrer del 2012, de l'Associació CALACULTURA, de l'Ametlla de Mar.

Els treballs s'hauran d'enviar, per quintuplicat i per correu postal, a: CALACULTURA, Premi de Poesia, Apartat 79, CAT-43860 L'Ametlla de Mar. El termini d'admissió es tancarà el dia 30 de maig de 2012. No es tornarà cap treball.


respostes a "Convocat el III Premi Nit de Poesia al carrerCo..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 625,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 56
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007