Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El IV Premi Nit de Poesia al Carrer incorpora la categoria de premi local

26 . Abr, 2013 a les 14:54
per gfigueres a La notícia del dia
2704 reproduccions
L'Associació Cultural de l'Ametlla de Mar convoca una nova edició del Premi Nit de Poesia al carrer. Els treballs d'aquesta IV edició es podran lliurar fins al 30 de maig. Enguany s'ha creat la categoria de Premi Local.

La Cala Cultura, amb el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, convoca el IV Premi Nit de Poesia al carrer. Enguany ha incorporat el Premi Local. Els treballs que es presentin per aquesta nova categoria es regiran per les mateixes bases del premi de la categoria general. Això sí, el treballs que optin al premi local han de tenir un màxim de 50 versos. El premi local està dotat amb 100 euros. L'Associació Cala Cultura respon així a una demanda dels amants locals de la poesia. "Aquest premi local respon a una demanda popular a la localitat. Són temps difícils i per aquest motiu hem redistribuït el premi de la categoria general, enguany de 400 euros i no de 500, per poder dotar aquest premi local amb 100 euros. Però el més important no és el premi econòmic sinó el reconeixement a una treball poètic", subratlla Joan Callau, coordinador del premi.

Pel que fa a les bases, els treballs han de constar d'un poema o conjunt de poemes, en català, de tema lliure, inèdits, d'una extensió aproximada de 100 versos, en la categoria general, i 50 en el premi local. Els treballs s'han de presentar en fulls DIN-A4, a doble espai i per una sola cara. Si es tracta d'un conjunt de poemes, el text haurà de tenir una cohesió temàtica. Els treballs no aniran signats, i s'acompanyaran amb un sobre tancat a l'exterior del qual es posarà el títol del treball i a l'interior figurarà el nom de l'autor/a, població, telèfon de contacte i adreça electrònica, i una declaració signada manifestant que el text presentat és inèdit.  La publicació parcial del treballs en xarxes socials o revistes no serà excloent, però s'haurà d'especificar a la mateixa declaració.
El premi general està dotat amb 400 euros, i el premi local amb 100 euros. A més, el treballs guanyadors podran publicar-se al Facebook de la Cala Cultura i a la revista local, i si es publiquen en qualsevol altre mitjà o s'inclou en un llibre del propi autor/a o col·lectiu, haurà de fer-se esment que han rebut el Premi Nit de Poesia al carrer del 2013, de l'Associació Cala Cultura, de l'Ametlla de Mar. Tant el premi de la categoria general com el premi local.

Els treballs s'enviaran, en cinc còpies, a: Cala Cultura, Premi de Poesia, Apartat 79, CAT-43860 L'Ametlla de Mar. El termini d'admissió es tancarà el dia 30 de maig del 2013. No es tornarà cap treball. Es pot demanar una còpia de les bases a: calacultura@hotmail.com

El jurat estarà format per Joan Rebull, Pilar Casanova, Rafael Haro, Josep Parra i Joan Callau, coordinador del premi.


Per tant, un any més aquesta associació cultural calera engega una nova edició d'aquest premi que té com objectiu portar els versos al carrer i fomentar la passió per la poesia. Per quest motiu l'anunci del veredicte i el lliurament del premi és lliuren en un acte a l'aire lliure que enguany tindrà lloc la nit del 22 de juny.


respostes a "El IV Premi Nit de Poesia al Carrer incorpora l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007