Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Distintiu platges verges

16 . Ago, 2010 a les 13:28 | 00:02:24
2684 reproduccions
El port pesquer, concretament davant del Centre d'Interpretació de la Pesca, va ser l'escenari el passat dissabte, 14 d'agost, de la hissada de les dues banderes del distintiu de platges verges  que l'entitat GETE-Ecologistes en Acció ha atorgat a les platges de Santes Creus i del Torrent del Pi.

A so de la banda de cornetes i tambors, i amb la companyia de les pubilles 2010 del municipi va començar la hissada d'aquests distintius que va anar a càrrec de l'alcaldessa en funcions, Ma Carme Martí, de Gina Richarte, coordinadora de projectes d'Ecologistes en acció de Catalunya, i del regidor de Medi Ambient i Governació, Xavier Llambrich Bono, que va explicar que era motiu d'orgull poder lluir aquestes dues banderes al municipi i que eren mostra de l'alt valor ecològic de l'Ametlla de Mar.

Octavi Bono, Gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, també va participar en l'acte. Bono va considerar que: "aquest distintiu de platges verges mostra cap a on evoluciona la nostra societat que busca de nou el retorn a la naturalesa. I l'Ametlla té un alt valor en aquest sentit".

Aquest distintiu de platges verges reconeix l'esforç del consistori calero per mantenir aquests dos espais de la manera més natural possible. Recordem que l'Ametlla de Mar treballa en l'actualitat per materialitzar el màxim de propostes, idees i accions destinades a identificar, estudiar i protegir el patrimoni natural de les nostres costes mitjançant el Pla de Gestió del Litoral.

Les característiques valorades de les platges que van optar al distintiu són l'estat natural, els valors de flora i fauna, l'accés, la mínima intervenció antròpica i que tinguin alguna figura de protecció mediambiental oficial.


respostes a "Distintiu platges verges"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007