Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala habilita una platja naturista i una pel bany de mascotes

12 . Jul, 2012 a les 13:14
per gfigueres a La notícia del dia
3868 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha donat nous usos a les platges del Torrent del Pi i de Bon Caponet. En concret, la platja del Torrent passa a ser naturista i  la platja de Bon Caponet s'autoritza el bany de mascotes. D'aquesta manera, el consistori calero dóna resposta a la demanda de molts banyistes que ho havien sol·licitat de forma continuada a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
I és que, les cales i les platges de la Cala són un actiu turístic  determinant al municipi i des de l'Ajuntament s'ha volgut atendre aquestes demandes per tal d'ampliar l'oferta del litoral calero. La senyalització ja està col·locada.
Del consistori s'ha volgut remarcar que s'han escollit aquestes platges per les seves característiques. Torrent del Pi, que llueix el distintiu de platja verge, és un indret idoni pels amants de la natura en estat pur i, per aquest motiu s'ha fet naturista. D'altra banda, l'Ametlla ara ja compta amb dos platges on es permet el bany de les mascotes la de Bon Caponet i la caleta del Cementiri.

"Des de l'Ajuntament demanem que tothom intenti ser tolerant ja que és una decisió que s'ha pres amb consens, i així puguem gaudir tots de la nostra costa", explica Eva del Amo, regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

I és que des del consistori s'ha realitzat aquest canvi d'usos d'aquestes platges per tal que tothom pugui gaudir amb tranquil·litat de la costa calera. També s'ha buscat el màxim consens possible. Per això hi ha hagut diverses reunions amb els diferents representants polítics, i del sector turístic i hoteler del litoral de l'Ametlla de Mar.


respostes a "La Cala habilita una platja naturista i una pel..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 107
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007