Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aquest diumenge XXI Diada dels Fideus Rossejats

11 . Jun, 2015 a les 15:26
per otomas a Ajuntament
2359 reproduccions
Diumenge dia 14 de juny, com a cloenda de les Jornades gastronòmiques del Peix Blau, tindrà lloc al port pesquer de l'Ametlla de Mar, la XXI edició de la Diada dels Fideus Rossejats, una de les festes gastronòmiques més exitoses de l'Ametlla de Mar, que tot i que en la seva majoria d'edicions s'havia celebrat al llarg de l'estiu, d'uns anys ençà  l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va decidir integrar a les jornades gastronòmiques i treure de l'estiu amb l'objectiu de desestacionalitzar les èpoques d'afluència turística.
En aquesta festa s'hi donarà lloc el tradicional Concurs de Fideus Rossejats en el que prop de 30 cuiners no professionals o colles lluitaran per algun dels tres primers premis que atorgarà la organització als millors "calderons de fideus" i els 150 € de premi corresponents.
Des de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar  subratlla que "encarem ja les darreres hores per apuntar-se a aquesta diada tant nostra en un marc incomparable com és el port pesquer. Des de l'Àrea Municipal de Turisme fem una crida perquè la gent s'animi a participar i gaudir d'aquesta festa".
A més, al llarg de tot el matí, a partir de les 10 i fins al migdia, se serviran cassoletes de fideus, tastets de peix i degustacions de vins DO terra Alta sota la fórmula de tiquets de degustació al preu únic de 5 euros(cassoleta de fideus rossejats 2 tastets de peix blau 2 copes de vi).
L'any passat es van servir més de 1500 racions de fideus i més de 2000 tastets de peix.
Coincidint amb la Diada dels Fideus Rossejats, el port pesquer també acollirà la Festa del Mar, organitzada per l'Estació Nàutica Costa Daurada i on es podrà gaudir de diverses activitats nàutiques a preus molt econòmics. A les 12h està prevista una exhibició de flyboard.
També es podrà participar de la diada a través de les xarxes socials compartint continguts i especialment a través del concurs de selfies impulsat des de l'Àrea Municipal de Turisme amb #selfiefideus2015 i #ametllademar. Les bases es poden consultar a wwww.visitametllademar.com.


respostes a "Aquest diumenge XXI Diada dels Fideus Rossejats"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007